Misteriozna situacija na Poljudu? Posljednji potez uprave Hajduka začudio mnoge navijače

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Ispada ovako da Hajdukom upravlja neka nevidljiva, ali silno utjecajna ruka, jer određivati trenera za sljedeću sezonu bez predsjednika ipak je apsurdno

Praktički je nemoguće iznaći odgovor – kako je to Željku Kopiću, treneru Hajduka, produžen ugovor? Klub bez predsjednika, jer Ivan Kos je ekspresno dobio “cipelu” od Nadzornog odbora nakon Torcidinog dizanja na noge zbog preintimnih klupskih odnosa sa sucima, odlučio se dosadašnjem treneru produžiti ugovor. Bez obzira kako sezona završila, jer na kraju se mrtvi broje, a uskoro dolazi i utakmica godine za Hajduk, finale Kupa protiv Dinama u Vinkovcima, 23 svibnja.

Ilustracije radi, Kopić s Hajdukom neugodno iznenadi u Vinkovcima, Nadzorni odbor izabere novog predsjednika, a Kopić ostaje na klupi bez obzira na sve. Protiv njega mogu biti navijači, novi predsjednik, igrači, svi, ali on ostaje. Ima ugovor, ako već mora otići mora ga se obeštetiti, dakako! Nije neka poslovnost.

Eto, zato je čudno što se ovo dogodilo, bez obzira što Hajdukova momčad pod rukom vrijednog Željka Kopića pokazuje određeni napredak, no daleko je to ipak od onoga što navijači očekuju. A to su trofeji!

Ispada ovako da Hajdukom upravlja neka nevidljiva, ali silno utjecajna ruka, jer određivati trenera za sljedeću sezonu bez predsjednika ipak je apsurdno.

Štoviše, nevidljiva ruka nevidljive uprave smijenila je izgleda i sportskog direktora, Portugalca Branca koji je Hajduka natrpao brojnim inozemnim igračima sumnjive kakvoće, ušla u pregovore sa Sašom Bjelanovićem. A predsjednika i dalje nema. Ili ima, samo mi ne znamo tko je?



Jedno je apsolutno sigurno! Trener Željko Kopić ima novi ugovor, a Saša Bjelanović postaje sportski direktor, stoga je razvidno kako će novi predsjednik morati prihvatiti suradnike koji su određeni bez njega! Svašta.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI