Milinović nakon poraza od HDZ-a prozvao izbornika Vatrenih

0
378
hns

“Iznenadio me, i ja navijam za reprezentaciju”, zaključio je Ličko-senjski župan.

Župan ličko-senjski i bivši ministar zdravstva u Vladi HDZ-a, Darko Milinović komentirao je nedavna zbivanja i svoj poraz na lokalnim izborima za ličko-senjsku Županijsku skupštinu. Tom je prilikom HDZ usporedio s Real Madridom, a sebe s Cristianom Ronaldom. Kazao je kako se HDZ, poput Real Madrida, bez razloga odrekao Ronalda, odbnosno njega i onda počeo gubiti.

Međutim, ispalo je HDZ-u Milinović nije bio potreban jer ga je na lokalnim izborima pobijedio Marijan Kustić, inače direktor natjecanja i infrastrukture pri Hrvatskom nogometnom savezu.

Loading...

“Nisam se precijenio, sa mnom je HDZ dobivao 55 posto mandata, a sad 35 posto. Ili, ako želite, HDZ je s Ronaldom gledalo 14 tisuća navijača, a sad sedam tisuća. Izgubili je 47 posto biračkog tijela”, rekao je Milinović u Direktu.

Potom je Milinović prozvao izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatka Dalića, jer je ovaj uputio telegram čestitke Marijanu Kustiću baš u jeku izbora.

“Iznenadio me, i ja navijam za reprezentaciju”, zaključio je Ličko-senjski župan.

Podsjetimo, Dalić je poruku slao Kustiću osobno koji je ujedno i direktor natjecanja i infrastrukture pri Hrvatskom nogometnom savezu, dakle imaju istog poslodavca, a HDZ je vješto izmanipulirao izbornikovim telegramom za Kustića plasiravši ga kao čestitku stranci.

“Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić poslao brzojav podrške Marijanu Kustiću i HDZ-ovoj koaliciji! – prva je to vijest s našega završnoga predizbornog skupa u Gospiću uoči nedjeljnih izbora za ličko-senjsku Županijsku skupštinu. Iz Gradske sportske dvorane, u kojoj se održava veliki skup, nositelj naše liste Kustić poručuje: Bez jake Like nema ni jake Hrvatske”, objavio je HDZ na Facebooku uoči izbora u Ličko-senjskoj županiji.

“Puno uspjeha i sve najbolje u utakmici koju igraš. Neka te Bog prati. Tvoj Zlatko Dalić”, pročitali su tu poruku Zlatka Dalića što se može čuti na snimci, dakle, to znači kako je Dalić poruku uputio Kustiću osobno, a ne HDZ-u i koaliciji.