MANDŽO OTKRIO ŠTO RONALDO MISLI O LUKINOJ ZLATNOJ LOPTI! Portugalac mu je sve priznao

“Ronaldo je pozitivan tip, voli se šaliti i razmjenjivati stavove o mnogočemu. Jednostavno mi djeluje, normalan dečko, veliki profesionalac”, opisao je tako jednog od najvećih svih vremena, Mario Mandžukić za Sportske novosti, a ipak teško se oteti dojmu da to i nije potpuna istina, pogotovo zbog ignoriranja dodjele Zlatne lopte.

Odbio je Portugalac doći jer ju nije osvojio, a time je ispazao i veliko nepoštovanje svome nekadašnjem suigraču, Luki Modriću. Ipak, Mandžo, omiljeni Hrvat u Italiji, tvrdi kako Ronaldo nikome ništa ne zamjera, već mu je bilo drago zbog Luke.

“Prije svega želim reći da ja neću sada prepričavati što Ronaldo radi, misli i govori. Mi smo suigrači, postoji međusobno poštovanje i razumijevanje, a svaki iznosi svoje stavove u javnost. OK, mogu kazati da je rekao da mu je drago što je Luka osvojio Zlatnu loptu i da ga smatra odličnom osobom i igračem. Isto je tako bio pozitivan i prema uspjehu Hrvatske u Rusiji. No svi su moji suigrači iz Juvea bili sretni zbog mene i zbog vatrene medalje, kao što su, logično, bili sretni za Matuidija što je svjetski prvak”, otkrio je Mandžo i dodajte kako se s Ronaldom odlično slaže na i izvan terena.

Osim o Portugalcu, Mandžukić je za SN priznao i da mu Vatreni neizmjerno nedostaju:

“Sretan sam sportaš i svakog se jutra budim kao sretan čovjek. To je postalo svakodnevica otkako je završeno Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Nema dana da se u nekom razgovoru ne prisjetim neke priče, epizode, momenta ili kadra s SP-a. Život u reprezentaciji, koji je najposebniji život u karijeri igrača, nedostajat će mi do kraja života. Toliko je to lijepo i uzvišeno da jednom kad osjetiš tu emociju, ona je dio tebe dok dišeš. Ali postoji i realnost života i odgovornost odluke. Prelomio sam, iako nije bilo lako, dapače, bilo je izrazito teško. No kao i više-manje sve moje strateške odluke u životu, tako je i ova bila ispravna. To mi se samo potvrđuje iz dana u dan.”



Facebook Comments

Loading...
DIJELI