MAMIĆEVA POSLJEDNJA OBJAVA NALJUTIT ĆE MNOGE: ‘Pogledajte što mi je došlo u inbox’

screenshot, yotutube

Znimljiva stvar pristigla mu je u inbox...

Premda mu, realno, prijeti izručenje i služenje zatvorske kazne, Zdravko Mamić uživa u životu u Bosni i Hercegovini, gdje se krije od hrvatskog pravosuđa. Sud Bosne i Hercegovine odbio je zahtjev hrvatskih vlasti za određivanjem pritvora nekadašnjem prvom čovjeku zagrebačkog Dinama Zdravku Mamiću, ali mu je naložio da preda putovnicu i mora se redovito javljati policiji.

Međutim, Mamić se ne brine previše zbog izručenja, zatvora, a očito ni zbog druge optužnice.

“Ne možete u tim optužnicama pročitati da sam oštetio državni proračun ili utajio porez ni za jednu lipu. Ni Dinamo nije napisao da se osjeća oštećenim. Hrvatski režim mi se navalio na leđa iz političkih razloga, i to je politički montirani proces. Traži se moja eliminacija iz sportskog, čak i fizičkog života Republike Hrvatske”, istaknuo je. Mamić je dodao kako mu je glavni cilj izbjeći Osječki sud koji je po njemu “zločinački”. “Moj je cilj da se suđenje ni meni ni drugim okrivljenicima ne dogodi u Osijeku. To je zločinački sud koji radi po diktatu. Ucijenjen je od hrvatskih službi”, rekao je Mamić u svom posljednjem javnom istupu prošlog mjeseca.

U međuvremenu je uhvaćen i na jednoj zabavi u BiH…



A sada se oglasio i na Facebooku, i to prilično zanimljivom objavom. Naime, Mamiću je netko poslao grafiku na kojoj su nabrojana, kako je on očito htio prikazati, sva njegova dostignuća.

“Grafika koja mi je pristigla u porukama, a vrijedna je dijeljenja”, pohvalio se Mamić i objavio sliku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI