Mamić u Međugorju zakazao pressicu pa ju otkazao

screenshot, yotutube

Zdravko mamić je za ponedjeljak, 10. lipnja najavio pressicu u Međugorju u Villi Regina u 12 sati, ali ju je potom na Instagramu otkazao.

O otkazu pressice Mamić je napisao:

“Zbog savjeta i pritiska mojeg odvjetnika Veljka Miljevića, koji bi mi u slučaju održavanja press konferencije otkazao punomoć i prestao biti branitelj, otkazujem sutrašnje obraćanje javnosti.

S obzirom na veliko poštovanje prema radu odvjetnika Miljevića i pravne bitke koje su pred nama, odlučio sam njihovo mišljenje uvažiti i još se jednom ispričati medijima.



Do drugog puta, koji će svakako uskoro biti, voli Vas Zdravko Mamić”.

Mamić je tako iskočio iz svog kolosijeka, ne želeći izgubiti još jednog branitelja.

Protiv Mamića je, podsjetimo Županijski sud izdao nalog za raspisivanje tjeralice kojem je Optužno vijeće tog suda 21. svibnja odredilo istražni zatvor.

U petak je policija i službeno raspisala međunarodnu tjeralicu za Mamićem.

Ministarstvo pravosuđa najavilo je kako će u ponedjeljak, 10. lipnja imati svu potrebnu dokumentaciju radi pokretanja postupka Mamićeva izručenja iz BiH.

Druga USKOK-ova optužnicu protiv Zdravka Mamića i još šestorice okrivljenika je potvrđena 21. svibnja, a tužiteljstvo ih tereti da su u sklopu zločinačkog udruženja klub oštetili za oko 200 milijuna kuna.

Protiv Zdravka Mamića tada je određen i istražni zatvor.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI