‘MA NEKA SADA GORI SVE’! Euforični junak Mandžukić dao najluđu izjavu Svjetskog prvenstva!

hns

Hrvatska nogometna reprezentacija preokrenula je Englesku i polufinalu Svjetskog prvenstva. Nakon ranog pogotka u petoj minuti, Perišić je zabio u 68. minuti za 1:1. Potom je u dramatičnim produžecima Mario Mandžukić zabio gol za 2:1 i donio Hrvatskoj povijesno finale.

Heroj Mandžo stao je pred kamere nakon utakmice i dao jednu od najluđih izajva do sada.

Ma nevjerojatno mi je sve još. Nismo mi ni svjesni što smo napravili, ovo je čudo… Ma ne, ovo nije čudo. Samo velike momčadi mogu ovako nešto napraviti, biti ovako hrabre i vratiti se protiv ovakve Engleske… Evo, vidite… Neka sada gori sve! Mislim da se sada fešta diljem Hrvatske”, izjavio je euforični iz uzbuđeni Mandžukić koji je bio ogrnut hrvatskom zastavom.

Upitan je misli li da mu je ovo najvažniji pogodak u karijeri. Nakon kraće pauze lukavo je izbjegao taj odgovor, ipak čuva valjda taj najvažniji gol za finale s Francuzima.

Zadovoljan sam svim svojim utakmicama, ali da, u ovakvim utakmicama malo više iskačem. Ma rekli smo, nama je najveći pritisak bio nakon one Danske i Rusije. Sada uživamo i igramo nogomet. Vidjeli ste, gubili smo, vratili se kao lavovi. Uživamo na terenu i tako će biti u finalu, kažem vam”, rekao je Mandžukić.



Tako će Hrvatska u finalu 15. srpnja u Moskvi na stadionu Lužnjiki igrati protiv Francuske, koja je u polufinalu dobila Belgiju sa 1-0. Za treće mjesto će 14. srpnja u Sankt Peterburgu igrati Belgija i Engleska.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI