Lovren ljutit na Stankovića: Sasuo mu sve kao nitko do sada

Instagram

Stanković je komentirajući Lukin iskaz pred sudom  gledateljima poručio da reprezentativci na travnjaku ne ginu za njih, već su ambasadori sami sebe, kao i svatko od nas.

Aleksandar Stanković je prije nešto više od godinu dana na kraju emisije Nedjeljom u dva, u kojoj je gostovao bivši nogometaš Dinama i Hajduka Joško Jeličić, komentirao sudski proces protiv Zdravka Mamića zbog teške pljačke iz Dinama te se osvrnuo i na iskaz Luke Modrića na osječkom sudu. Nakon svjedočenja o poslovanju s Mamićem i podjelom novca od njegovog transfera u tottenham, Modrić je završio pod optužnicom USKOK-a zbog sumnje da je lagao. No, nedavno je sud u Zagrebu srušio optužnicu jer ista nije pravom utemeljena.

Stanković je komentirajući Lukin iskaz pred sudom  gledateljima poručio da reprezentativci na travnjaku ne ginu za njih, već su ambasadori sami sebe, kao i svatko od nas.

“Tko bi od vas svjedočio protiv osobe koja ti je pomogla zaraditi desetka milijuna eura? Ponavljam još jednom pitanje: biste li svjedočili protiv osobe koja ti je pomogla postati milijunaš? Devedeset posto osoba nikada ne bi svjedočilo protiv, a osuđujete Luku Modrića”, započeo je Stanković pa dodao:

“Ovo što govorim ne znači da je taj Modrićev potez plemenit, niti je moralan. To samo znači da je to realitet. Naravno, pitat ćete se što je s onom Lukinom izjavom da mu je hrvatska reprezentacija svetinja. Pa tko vam je kriv što u to vjerujete? Tko vam je kriv što vjerujete u frazu da su hrvatski nogometaši naši najbolji ambasadori? Oni su kao i svi mi najbolji ambasadori sami sebe. Nogomet je zabava, a to što vi imate dojam da netko na travnjaku gine za vas, e pa moguće da je to vaš problem”



Emisija je emitirana 18. lipnja 2017. godine, a tek nedavno su Stankovićeve riječ stigle i do Dejana Lovrena, koji je nakon svjedočenja u Osijeku također završio pod optužbom za davanje lažnog iskaza u procesu protiv Zdravka Mamića.

“Tek sam sada naišao na ovaj video. I tako počinje ispiranje mozga, radeći na Hrvatskoj televiziji, pljuvanju po svemu što je domaće. Takvi ljudi poput tebe nam trebaju, jer bez vas ne bi imali motiva”, napisao je Lovren na Instagramu i priložio skraćenu snimku Stankovićevog nastupa.

Lovren je za kraj objave smontirao trenutak u kojem Luka Modrić prima nagradu za najboljeg igrača SP-a.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI