Legenda nahvalila Mandžukića: ‘Ono što je Eto’o bio Mourinhu u Interu, Mario je Allegriju u Juventusu’

Juventus.com

Istaknuo je kako važnu ulogu u Allegrijevoj momčadi igra baš Mario Mandžukić, a uspredio ga je sa Samuelom Eto'om koji je Interu donio naslove u 2009/10. sezoni.

Pred Juventusom je teško gostovanje. U srijedu brane prednost od 3:0 stečenih u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Gostovanje je teško jer tih 3:0 brane protiv Barcelone i to na Camp Nouu, a poučeni onom povijesnom utakmicom protiv PSG-a iz osmine finala LP ove sezone, bodovi se nikako ne smiju unaprijed upisati. Ipak, Juventus nije PSG, odnosno, riječ je o znatno stablinijoj momčadi koja nije sklona oscilacijama i ‘raspadu sistema’ kao što je sklona pariška momčad.

S tim se slaže i legenda Juventusa, Gianluca Vialli. “Vjerujem u karmu i mislim da je ova momčad Juventusa zaslužila naslov, baš kao što je i ona Mourinhov Inter”, kazao je Vialli u najavi utakmice s Barcelonom. Vialli je istaknuo kako važnu ulogu u Allegrijevoj momčadi igra baš Mario Mandžukić, a uspredio ga je sa Samuelom Eto’om koji je Interu donio naslove u 2009/10. sezoni.

“Mandžukić i Eto’o su igraču koji su spremni podrediti se momčadi. Bez Marijevog natjecatljeskog duha stvari bi bile dosta kompliciranije za Allegrija. Izbace li Barcelonu igračima Juvea porast će samopouzdanje i igrat će kao zmajevi”, kazao je Vialli.

Nahvalio je i Allegrija. “On je fantastičan, najbolji je. Allegri ne govori igračima ono što žele čuti već ono što trebaju čuti i zato je drugačiji”, kazao je Vialli i na koncu usporedio Barcu i Juve. “Barcelona je momčad koja nema konstantu i mora dosta razmišljati o budućnosti, a Juve je stabilan i efikasan i čini se kako uživaju igrajući”, završio je.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI