KRAJ VELIKE SPORTSKE TRAGEDIJE! Potvrđen je najgori scenarij: Tijelo izvučeno iz olupine pripada Sali

instagram

Engleska policija u Dorsetu pronašla je tijelo jednog od dvojice putnika u zrakoplovu Piper Malibu koji je prethodnog ponedjeljka nestao s radara u visini engleskog Kanala. Nakon izvlačenja iz trupa aviona, postalo je jasno da se radi o nogometašu koji se iz Nantesa vraćao u Cardiff – Emilianu Sali.

Mladi nogometaš je tako i službeno pronađen nakon desetak dana agonije kroz koju je prolazila njegova obitelj, zajedno s prijateljima iz svijeta sporta. Neki od njih su čak financirali i privatne istražitelje, nakon što su službene engleske vlasti htjele obustaviti istragu uslijed neuspješne potrage.

Podsjetimo, Argentinac je bio na povratku iz Nantesa, nakon druženja u klubu s bivšim suigračima prije no što se kobnim letom pokušao vratiti u Cardiff. I sam je u svojoj posljednjoj glasovnoj poruci upućenoj roditeljima rekao da će se zrakoplov u kojem su bili on i pilot David Ibbotson vjerojatno raspasti.

Sala je za 15 milijuna funti prešao iz Nantesa u Cardiff, a sada se klubovi spore oko toga trebaju li Velšani platiti Salu ili ne.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI