Kauboji porazom protiv Francuza razočarali naciju!

1
411
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Hrvatski rukometaši pokazali kako kvalitetom ipak nisu na razini s najboljima - Francuskom, Danskom, Švedskom....

U odlučujućoj utakmici prvenstva za koju su se spremali od samog početka jer smo znali da će biti odlučujuća, posebice nakon poraza od Švedske u grupnoj fazi u Splitu, hrvatski rukometaši su grubo prizemljeni i poraženi od Francuske  27 : 30.

Izabranici Line Červara u srazu s najboljom reprezentacijom svijeta zadnjih 15-tak godina pokazali su potpunu nemoć, razočaravši cijelu naciju. Jednostavno, kauboji nisu imali rješenje niti u obrani za sjajnog Karabatića i društvo, a niti u napadu – jer iako više nema legendarnog Omejera – za naše je rukometaše i ozlijeđeni francuski vratar Gerard bio nerješiva zagonetka. De facto Francuzi su veći dio utakmice igrali sa rezervnom momčadi no i takvi su bili prejaki na naše.

Loading...

Nakon ovog bolnog poraza hrvatski rukometaši su ostali izvan borbe za medalje, a prije početka Europskog prvenstva iz našeg su tabora najavljivali pohod na jedino zlato koje nedostaje hrvatskom rukometu. Na kraju se pokazalo kako kauboji bez Duvnjaka ipak nisu na razini najboljih reprezentacija – Francuske, Danske, Švedske i Španjolske koje će za vikend dijeliti medalje.

  • Krešimir Cvitković

    To nije lijepo što ste napisali. Novinari su kao i obično bili najgori dio utakmice. Vaše euforično-epileptične pa katastrofične komentare bi trebalo već jednom zabraniti. Igrali smo bez kapetana i izgubili utakmicu. Amen.