Kaos u HNS-u! Iznervirani Šuker napao Heraka, umalo došlo do fizičkog obračuna

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Predsjednik Saveza u novoj sistematizaciji krovne organizacije izgubio je na moći i to ga je žestoko pogodilo

Nije prošlo dugo otkako je Davor Šuker ponovo izabran za šefa Hrvatskog nogometnog saveza i to kao jedini kandidat, a već su ga dočekali neočekivani problemi. U trenutku kada je Šuker bio na odmoru, Izvršni odbor je dionio i usvojio novi Pravilnik i organizaciji i sistematizaciji, prema kojem Šuker više gotovo da i nema ovlasti, to jest, one su prebačene na Damira Vrbanovića, Marijana Kustića i Ivana Heraka.

Prema tvrdnjama Sportskih novosti, Šuker se zbog nove raspodjele posla žestoko verbalno obračunao s novoizabranim glavnim menadžerom strateškog planiranja, Herakom. No, Herak je to demantirao. Šuker se s Herakom navodno posvađao ispred desetak ljudi jer mu je zamjerio izjave u jednom intervjuu o nogometnoj infrastrukturi, Hajduku i sudskoj tužbi HNS-a protiv Ministarstva turizma, odnosno države, koja Savezu duguje 57 milijuna kuna.

Predsjednik HNS-a navodno je imao prepirku i s Damirom Vrbanovićem zbog dogovaranja utakmice Hrvatske i Senegala u Osijeku 8. lipnja jer je on htio prijateljsku s Obalom Bjelokosti, tvrdi to SN.

Šuker sada navodno ima plan, na novoj sjednici Izvršnog odbora, srušiti Pravilnik kako bi onemogućio aktualnu podjelu ovlasti, ali pitanje je hoće li imati podršku, pišu Sportske.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI