Kaliniću propada transfer? Kinezi naglo smanjili ponudu pa šokirali Fiorentinu i hrvatskog asa

Facebook.: Fiorentina: Photo: Gabriele Maltinti

Kineski Tianjin prije nekoliko dana zamalo je ispunio uvjete Fiorentine, ali stvar se ponovo naglo preokrenula.

Saga oko transfera Nikole Kalinića u Kinu postaje napornija od ‘Sumrak sage’. U protekla dva, tri tjedna Kinezi su poslali nekoliko ponuda za hrvatskog napadača, naravno, sve su to bile mahom izdašne ponude, ali on i klub dosta su dvojili oko transfera da bi na kraju postavili cijenu odštete od 50 milijuna eura, dok bi Kalinić bio plaćen s više od deset milijuna eura po sezoni.

Kineski Tianjin prije nekoliko dana zamalo je ispunio uvjete Fiorentine, ali stvar se ponovo naglo preokrenula. Naime, klub je javio Fiorentini kako povlači ponudu od 45 milijuna eura i nudi 30. Naravno, Viole nemaju namjeru odustati od izvješene cijene, stoga je ova ponuda primljena s podsmjehom. Nagli preokret rezultat je odluke kineske vlasti koja želi zaustati rasipanje milijuna na nogometne transfere.

Kinezi su sukladno smanjenju odštete smanjili i ponudu za Kalinićevu plaću pa je ona sada znatno manja od obećanih 40-50 milijuna eura kroz četiri godine. Prema pisanjima talijanskih medija, Kalinić bi trebao ostati u Fiorentini do kraja sezone.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI