KAKVA ŠAMARČINA MODRIĆU NAKON VELIKOG TRIJUMFA: Pogledajte što je Real napravio najboljem igraču svijeta

screenshot

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić izjavio je u ponedjeljak nakon primanja Zlatne lopte, nagrade za najboljeg nogometaša svijeta u 2018. godini, da karijeru želi završiti u Real Madridu.

“Ostale su mi još dvije godine ugovora u Realu te se nadam da ću ostati još koju duže. Pokazuju mi da sam im drag pa bih se volio umiroviti u Realu. Moja obitelj uživa ondje, pa i ja želim nastaviti uživati u tom velikom klubu”, rekao je 33-godišnji Modrić španjolskim medijima nakon primanja nagrade.

Modrić u Realu igra od ljeta 2012. godine, a ima ugovor do ljeta 2020. godine. U kolovozu je s klubom postigao načelni usmeni dogovor oko produženja ugovora, a zasad je nepoznato kada bi ga mogao potpisati i hoće li biti potpisan.

Modrić je u ponedjeljak osvojio nagradu tjednika France Football, treće veliko međunarodno priznanje nakon što su ga prethodno krovne nogometne organizacije UEFA i FIFA proglasile najboljim igračem Europe i svijeta u 2018. godini, međutim, svega dva dana nakon dodjele prestižne nagrade stiže hladan tuš.

Dio španjolskih medija tvrdi kako se Real čvrsto odlučio riješiti Modrića već u zimskom prijelaznom roku. Katalonski Sport tvrdi kako Real prodaje Modrića, Balea i Isca.



“Perez se ne boji donošenja teških odluka, a njegov je cilj obnoviti momčad. Od igrača kojima bi mogao pokazati izlazna vrata je Modrić, za kojeg je zainteresiran milanski Inter. Razmatra se i prodaja igrača poput Garetha Balea, koji nisu ispunili očekivanja. Velšanina još uvijek jako cijene u Engleskoj”, navodi katalonski Sport pozivajući se na El Confidencial.

Isto tako pojedini mediji pišu kako je Real već pronašao zamjenu za Modrića. On dolazi iz River Platea i zove se Exequiel Palacios. Odluka je takva zbog toga što, kako pišu, Modrić ima već 33 godine i zato što posljednjih mjeseci ima drastičan pad forme.

Transfer Palaciosa navodno je već dogovoren i ovaj bi trebao doći već u siječnju za 25 milijuna eura. Riječ je o 20-godišnjem veznjaku za kojeg neki kažu da će biti ‘novi Modrić’.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI