JUNACI UTAKMICE KOMENTIRALI DRAMU! Barišić se molio Bogu, a evo što o svemu kaže Kramarić

FOTO: HNS

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je prvog kola skupine G kvalifikacija za odlazak na EURO 2020. u Zagrebu svladala Azerbajdžan sa 2-1 (1-1). Azerbajdžan je poveo golom Ramila Sejdajeva (19), no prije odlaska na odmor Borna Barišić (44) je uspio izjednačiti da bi pobjednički pogodak postigao Andrej Kramarić (79).

Jedan od dvojice junaka utakmice, bek Borna Barišić komentirao je dramatičnu utakmicu.

“Sigurno da sam zadovoljan zbog pobjede. Bila je teška utakmica, to smo najavljivali. Nisu oni došli ovdje tek tako, željeli su uzeti bod. Iskreno, molio sam se Bogu za ovo. Ili slobodnjak, ili neki korner je mogao biti, dobro je završilo. Razmišljao sam o pogotku, da”, rekao je Barišić.

O Azerima…

“Čvrsti su, danas svi igraju nogomet. Došao sam iz škotske lige, tamo se igra jednako tako. Sve je u redu, malo sam krvav, ali idemo dalje”, veli lijevi bek.



O Mađarima…

“Naravno da idemo po pobjedu, ali neće nam ni u Budimpešti biti lako. Znamo i za njih da su tvrdi, ali mi ćemo dati sve od sebe za novi dobar rezultat”, kazao je Barišić.

Svoje komentare iznio je i Kramarić.

“Nismo željeli da se utakmica ovako odvija. Sretan sam zbog tri boda i zbog svog pogotka, drago mi je da sam nastavio niz golova. Moglo je ovdje ispasti i nešto više, ali to je nogomet. Napravili smo što smo htjeli. Svi smo najavljivali ovakvu utakmicu. Znali smo da će nas čekati defanzivni blok. Na kraju smo pobijedili, sada ovo treba zaboraviti, regenerirati se i krenuti dalje”, veli napadač.

O Mađarima…

“Bit će u Mađarskoj teško, jako su dobri, a nama će biti teže jer smo gosti. Imam tamo suigrača Szalaija i znam kakvi su. Oni će se možda malo i otvoriti pa bi nam zbog toga moglo biti lakše. Nadam se da se nećemo previše mučiti i da ćemo upisati tri boda. Igrali smo dobro, probili smo na kraju taj blok”, kazao je Kramarić.

Vratio se na utakmicu s Azerima. “Igrali smo dobar nogomet, možda su navijači htjeli drugačiji rezultat, ali nakon Rusije i ovakvog nastupa Azerbajdžana, moram reći da smo očekivati sve ovako kako je završilo”, kaže Andrej.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI