JELIČIĆ POPLJUVAO SAMMIRA I DINAMO, BEUSAN TVRDI: ‘Belupo je oštećen, ovo je najveća greška pomoćnika do sada’

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Jeličić ni u prvom dijelu sezone nije štedio Dinamo, realno nije imao ni razloga, a tradiciju je nastavio u drugom dijelu prvenstva.

Počeo je drugi dio sezone u Prvoj HNL, a favoriti za naslov prvaka, Rijeka i Dinamo osvojili su svaki po tri boda i time se bodovna razlika među njima nije mijenjala. Dinamo je na jedvite jade dobio Slaven Belupo na Maksimiru golom iz penala, a Rijeka je u Gradskom vrtu kod Osijeka iščupala 3:2 pobjedu u zaista atraktivnoj i dinamičnoj utakmici. Hajduk, je morao spašavati kožu u Splitu izvukavši tek 1:1.

“Čestitam igračima. Svaka čast za utakmicu Osijeka i Rijeke, bila je to neizvjesna, dinamična utakmica puna preokreta”, rekao je Joško Jeličić u HTV-ovoj emisiji Stadion. Igrač utakmice i čovjek odluke ponovo je bio Franko Andrijašević koji je postigao dva gol, onaj za izjednačenje i onaj za pobjedu.

“Već sam samom sebi naporan kada pričam o Franku. Opet je pokazao zašto se toliko priča o njemu, ovo je bila najkorisnija predstava nekog igrača u ovoj sezoni. Ako se želite baviti nogometom, pogledajte ovaj nastup, neka vam Andrijašević bude uzor. Čovjek igra bez lopte, stišće, dovršava akcije i nevjerojatno je inteligentan igrač”, napomenuo je Jeličić.

Dinamo nije uspio smanjiti bodovnu razliku za Rijekom, a Jeličić ipak daje prednost prvoj momčadi HNL-a. “Predugo sam u nogometu da ne bih znao da je do kraja ostalo još 45 bodova, ali Rijeka mora ići korak po korak. Ipak, na ovom nivou niti jedna naša momčad ih ne može pratiti”, zaključuje Joško.

Jeličić ni u prvom dijelu sezone nije štedio Dinamo, realno nije imao ni razloga, a tradiciju je nastavio u drugom dijelu prvenstva. Dinamo trenutno ne izgleda kao momčad koja može napasti prvo mjesto, barem ako je suditi po izdanju protiv Belupa. “Kod Dinama sve po starom, spor protok lopte, šansi gotovo da i nema, veznjaci se ne uključuju i završnicu. Eto, Andrijašević je efikasniji od cijelog Dinamovog veznog reda. Sammir? Prema mojoj procjeni ima kojih pet do sedam kila viška i ne čini mi se da će uskoro stići do forme”, žestok je bio Jeličić.



Hajduk nije bio ništa bolji protiv Splita. “Split je bio bolja momčad sve dok nisu fizički pali. Iznenadili su me ugodno. Ono što mi nije jasno, zašto Tudor kod Carrilla igra iza napadača”, pita se Jeličić.

Prvog vikenda u nastavku sezone bilo je dosta sudačkih grešaka koje su možda utjecale na ishod utakmice. Dvije najgore dogodile su se na utakmici Dinama i Slavena. Belupo je oštećen u dvije situacije kada je sudac neopravdano dizao zastavicu.

“Zaista ne znam čemu ovo. Evo, igrač Slavena je barem dva metra ispred posljednjeg u obrani. Nije mi jasna ova pogreška. Ovo je sigurno najveća greška pomoćnika u ovom prvenstvu”, komentirao je Beusan.

oj dinamo ko udari na te

Facebook Comments

Loading...
DIJELI