Jeličić o Hajduku: „Ni plana, ni ideje, ni igre…“

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Nejasan mi je Carrillo koji inzistira na sistemu 4-3-2-1, a koji bez Vlašića nema nikakvog smisla”, napomenuo je Jeličić

Prošlog vikenda odigran je prvi Jadranski derbi između Rijeke i Hajduka. Aktualni prvak Hrvatske slavio je u gostima s 2:0 i održao korak s Dinamom, a Hajduk se osramotio i razočarao prepune tribine Poljuda.

Derbi kola komentirao je stručni komentator HRT-a Joško Jeličić u emisiji Stadion. Bivši nogometaš Dinama i Hajduka kritizirao je žestoko splitsku momčad.

Ne pamtim kada je Rijeka lakše došla do bodova na Poljudu. Bila je to rutinska igra i čak su se odmarali tijekom utakmice. Hajduk je bio oslabljen i nije ništa pokazao”, izjavio je Jeličić.

Pristup Hajdukovih igrača bio je nevjerojatno loš. Nemaju ideje, ni plan igre kada imaju loptu. Tudor ne može igrati leđima okrenut golu, Almeida je nespreman. Nema jasne ideje u igri i sada kada nema Vlašića vidi se koliko je on svojom igrom momčad činio boljom. To je ružna istina”, bez suzdržavanja je komentirao Jeličić.

Hajduk je igrao bez Futacsa, Ercega i Nižića, ali Jeličić tvrdi kako je Hajduk momčad bez igre. “Vidio sam bezvoljnost i nedostatak agresivnosti i nakon što su gubili igrali su pasivno, bez želje. Nejasan mi je Carrillo koji inzistira na sistemu 4-3-2-1, a koji bez Vlašića nema nikakvog smisla”, napomenuo je Jeličić.



Prozvao je i Hajdukova sportskog direktora jer pojačanja nisu opravdala očekivanja, a na koncu je komentirao i Dinamo.

Kiksali su u Europi, ali u novoj sezoni još uvijek nisu izgubili utakmicu. Zadržali su većinu momčadi i nisu previše mijenjali, no, Fernandes je bio igrač koji radi razliku”, veli Jeličić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI