JAVIO SE POTJERANI TRENER HAJDUKA! Žestoko kritizirao rad nove uprave: ‘Žalosno je da novac troše na to’

screenshot

Damir Burić još je jedan u nizu potjeranih trenera Hajduka. Smijenjen je na kraju sezone 2015./2016., dok danas trenira njemačkog drugoligaša Greuther Furth, no i dalje prati situaciju oko Hajduka.

Činjenica je da smo Brbić, Vučević i ja imali jednu viziju, a oni što su došli sasvim drugačiju”, rekao je Burić koji je smijenjen nakon što je potjeran predsjednik Marin Brbić.

Burić otkriva da je tadašnja vizija uprave bila izgradnja kampa, dok uprave koje su naslijedile Brbićevu samo ulažu u igrački kadar:

Da su Brbić i Vučević ostali u klubu, kamp bi bio apsolutni prioritet i barem 10 milijuna eura od zarađenog novca – a bilo ga je blizu 30 milijuna eura – bilo bi usmjereno na kamp. Nažalost, ovi što su od nas naslijedili novac, umjesto u kamp, preusmjerili su to u dovođenje osrednjih stranaca, a onda se još hvale da su podigli proračun”, rekao je Burić za Sportske novosti .

Također, poručio je čelnicima Hajduka da im izgradnja kampa mora biti prioritet i da je sramotno što na Poljudu postoji jedno pomoćno igralište za cijeli klub.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI