INTER SE IPAK ODREKAO PERIŠIĆA! Spalletti digao ruke: ‘Tko ne želi igrati, neka ide’

Facebook: F.C. Internazionale Milano (Official)

Spalletti je i prije nego što je proglašen službeno trenerom poručio svim zainteresiranima da odustanu od Ivana, ali čini se kako je naglo promijenio mišljenje.

Trakavica oko odlaska hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića iz Intera još uvijek nije gotova. Nakon što su proteklih dana curile informacije da novoimenovani trener Luciano Spalletti nema namjeru pustiti Perišića, to jest, da ima namjeru oko njega graditi novu momčad, priča je dobila totalni zaokret.

Spalletti je i prije nego što je proglašen službeno trenerom poručio svim zainteresiranima da odustanu od Ivana, ali čini se kako je naglo promijenio mišljenje. Prema njegovim najnovijim izjavama svi koji ne žele igrati za Inter, mogu ići, a to uključuje i Perišića.

“Mi nikoga nećemo nagovarati da ostane. Inter teži ka najboljem, a ja sam došao s velikim entuzijazmom. Ako ovdje ima ljudi koji ne dijele taj entuzijazam, onda je bolje da odu tamo gdje će svoj posao obavljati sa smješkom”, jasan je bio Spalletti u izjavi koju je dao za Premium Sport.

Inter je u petak odbio ponudu od 40 milijuna eura koja je stigla iz Manchester Uniteda, a navodno je kako neće ulaziti u pregovore niti s jednim klubom koji nije spreman dati barem 50 milijuna eura.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI