INCIDENT NA PROSLAVI ‘BILE NOĆI’: Legenda Hajduka žestoko izvrijeđala predsjednika Ivana Kosa pred svim uzvanicima

Foto: Ivo Cagalj/Ivana Ivanovic/PIXSELL

Veterani Hajduka sjedili su za posebnim stilom kada je u dvoranu ušao Kos i bez pozdrava sjeo za svoj stol. Nešto kasnije je u svojem govoru Kos pozdravio sve nazočne osim veterana, a to je očito teško sjelo Džoniju koji je izašao na binu, uzeo mikrofon i opleo po Kosu.

Legendarni Hajdukov nogometaš, a danas kapetan veteranske momčadi tog kluba, Vilson Džoni, žestoko je izvrijeđao predsjednika Ivan Kosa. Veterani Hajduka sjedili su za posebnim stilom kada je u dvoranu ušao Kos i bez pozdrava sjeo za svoj stol. Nešto kasnije je u svojem govoru Kos pozdravio sve nazočne osim veterana, a to je očito teško sjelo Džoniju koji je izašao na binu, uzeo mikrofon i opleo po Kosu.

“Kos je dva puta pogriješio, najprije je ušao bez pozdrava, a onda nas nije pozdravio ni kad je izašao na binu. Bili smo posebni gosti na Biloj noći, igrali smo i turnir i bilo je normalno da nas pozdravi. Ispada da smo mi nitko i ništa, a on i njegovi koji su došli tko zna odakle – oni su Hajduk. Rekao sam da ga može biti sram i da nas je javno uvrijedio i danas stojim pri tome. Netko će reći da sam bio pijan, takva je bila večer, naravno da smo i popili, ali nisam bio pijan i stojim iza svega što sam rekao. Morao sam reagirati kao kapetan veterana, a danas ću mu ponoviti ovako javno – mi veterani i navijači Hajduka smo Hajduk, a ne Ivan Kos i njemu slični za koje smo mi nitko i ništa očito”, rekao je Džoni za 24sata.

Čak se i predsjednik Udruge veterana Ivan Buljan ogradio od Džonijeva istupa i priznao kako mu je bilo izrazito neugodno.

“Najradije bih se sakrio pod stol da sam mogao jer je situacija bila vrlo neugodna. Džoni je malo iskočio iz tračnica, mi smo tamo bili službeno kao veterani Hajduka i tako se moramo ponašati, nitko nema pravo na privatne izjave. Naravno da je Kos pogriješio što nas nije pozdravio, no nije bilo potrebe vrijeđati ga. Mi veterani smo ogorčeni, nas se sotonizira, rade se liste nepoželjnih, a pisali smo najsvjetlije stranice našeg kluba. Kasnije je Kos došao do mene, rekao da nas je namjeravao kasnije pozdraviti, ali nakon što je Džoni izašao na binu sve je izgubilo smisao. Kao predsjednik moram pokušati riješiti tu situaciju, već smo unaprijed dogovorili sastanak oko našeg statusa, želimo biti dio Hajduka, da nas se cijeni i da smo dobro došli u klub kako i priliči veteranima koji su osvajali trofeje, a ne da se događaju ovakvi incidenti. Ponavljam, žao mi je što se ovo dogodilo, ali bilo je pogrešaka s obje strane, nitko iz ovoga neće izaći previše sretan i sada to treba što prije zaboraviti i otvoriti novu stranicu”, kazao je Buljan za 24sata.

Pred oko 200 okupljenih gostiju, Džoni je navodno rekao sljedeće: “U ime veterana pozdravljam sve nazočne, a pozdravljam i predsjednika Hajduka koji se zove, kako ono, kao neka ptica. Kos? Da, baš tako”. Potom je kako tvrdi 24sata, uslijedila salva uvreda i završna poruka ostalim veteranima: “A vi veterani što šutite očito nemate mu*a suprostaviti se ovome što rade od našeg kluba”.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI