Hrvatska radiotelevizija prenosit će Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji

Robert Anic/PIXSELL

Sada je i službeno. Hrvatska radiotelevizija prenosit će Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji na gotovo svim platformama. Dakle, na televiziji, radiju i platformi HRTi, prenosit će sve 64 utakmice Mundijala u Rusiji, poručili su s Prisavlja.

HRT je svojim gledateljima pripremio jedno veliko iznenađenje! U vrijeme Mundijala, što znači od 14. lipnja do 15. srpnja, HRT pokreće eksperimentalno emitiranje Drugog programa HTV-a u visokoj razlučivosti (HD) koji će moći pratiti svi korisnici s televizijskim prijamnikom MPEG-4.

Javna televizija također je najavila kako će utakmice Mundijala prenositi Drago Ćosić, Stjepan Balog, Marko Šapit, Viki Ivanović, Robert Jelečević, Luka Petrinec i Marko Šivak.

Pripremljen je i dodatni program. Svakoga dana tijekom prvenstva HRT će emitirati posebne studijske emisije s početkom u 19:30. Urednici i voditelji bit će Marko Šapit i Robert Jelečević, a gosti komentatori neka već dobropoznata lica, odnosno, ‘Oko sokolovo’ Mateo Beusan, Anton Samovojska, Robert Prosinečki te analitičari Joško Jeličić i Stipe Pletikosa.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI