Halilović konačno pronašao klub!? Mladi veznjak do kraja sezone na posudbi u Španjolskoj, ali neće mu biti lakše

Facebook: Alen Halilović (Official)

HSV ga ne želi prodati jer ipak je ovdje riječ o 'hrvatskom Messiju' i moguće je da će im itekako trebati u budućnosti, stoga su se odlučili posuditi Halilovića.

Prije nekoliko dana iz HSV-a su poručili kako će mladi hrvatski reprezentativac, Alen Halilović, vjerojatno nastaviti karijeru izvan Hamburga i to nakon svega pola godine boravka u HSV-u. Trebao je biti veliko pojačanje hamburškog kluba, za njega su izdvojili pet milijuna eura, ali Halilović nije baš očarao ni bivšeg trenera Brunu Labbadiju ni sadašnjeg trenera Markusa Gisdola. Već mjesecima je na margini momčadi, odnosno, čak nije ni na klupi, a Nijemci mu zamjeraju što ne sudjeluje o svim segmentima igre, pa je logično da će ga se HSV pokušati riješiti u zimskom prijelaznom roku.

Ipak, HSV ga ne želi prodati jer ipak je ovdje riječ o ‘hrvatskom Messiju’ i moguće je da će im itekako trebati u budućnosti, stoga su se odlučili posuditi Halilovića. U igru je tako ponovo upala Valencija koja je Halilovića željela još ljetos, ali taj je transfer propao.

Problem je taj što bi Halilović HSV zamijenio klubom koji je u teškim problemima, možda i težim. Valencija se nalazi jedno mjesto iznad zone ispadanja, a grcaju u dugovima i kronično im nedostaju igrači koji bi malo podigli ritam. Njemački Bild piše kako je Valencija pripremila službenu ponudu i kako će ona stići uskoro u HSV, a ponuda je posudba do kraja sezone.

Halilović je isto tako bio jedini od zdravih igrača koji nije dobio priliku u pripremnoj utakmici protiv Al Nasra, a Bild naglašava kako je ga HSV čuva jer ne želi da im posudba otpadne u zadnji trenutak zbog moguće ozljede.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI