HAJDUKU PRIJETI NAJSTROŽA KAZNA! Skupo će platiti divljanje navijača na Poljudu

screenshot

Hoće li ovo ikog naučiti pameti?

Opatija je u ponedjeljak bila središte priče o pirotehnici na stadionima, točnije, tamo je održan seminar na tu temu, a priča o utakmici Dinama i Hajduka nije izostala. Susret je prekinut, vatrogasac je zbog topovskog udara ostao bez prsta, a igrač Adam Gyurcso dobio je kamenom u glavu.

Trenutno je sve na Alanu Klakočeru, odvjetniku iz Zagreba i disciplinskom sucu, koji bi trebao obznaniti odluku o kazni, a ona bi mogla biti prilično drastična. Naime, Hajduku zbog incidenta prijeti i do 12 utakmica kazne.

Izvješće s utakmice podnio je delegat Ante Vučemilović, a u njemu stoji kako je na terenu bili 45 baklji, devet dimnih bombi. pet bljeskalica i 17 topovskih udara, od čega je jedan ozlijedio vatrogasca.

Upravo ta činjenica, kao i kamen koji je doletio u glavu Gyurcsa, posebno su otežavajuće okolnosti, pogotovo kada znamo da je ove jeseni Hajduk već skupio 86.000 kuna globe. Nedavno su za 20 bengalki i sedam topovskih udara protiv Rudeša platili 18.000 kuna.

A tada nitko nije stradao….



Dva velika dvoboja pred praznim tribinama?

Kazna može ponovo biti novčana, može se zatvoriti dio tribine, a mogu dobiti i maksimalnih 12 utakmica bez gledatelja. Bit će to zaista poražavajuće za atmosferu u momčadi jer sljedeće dvije utakmice su velike, protiv Osijeka i Rijeke i lako je moguće da će sjedala na stadionu biti sablasno prazna.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI