Gavranović je novi igrač Dinama, evo što se zaista dogodilo po riječkoj verziji

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

„Mario nije želio produžiti ugovor s Rijekom, a kako nije došla ni jedna druga ponuda, jedino što nam je preostalo je bilo prihvatiti ponudu Dinama", rekao je Srećko Juričić

Mario Gavranović od danas više nije igrač Rijeke. 28-godišnji napadač će karijeru nastaviti u Dinamu, a o transferu koji su i igrač i oba kluba negirali sve do danas očitovao se i sportski direktor Rijeke Srećko Juričić, objavljeno je danas na službenoj stranici kluba s Rujevice.

“Dinamo je još ljetos htio dovesti Marija Gavranovića, a nama u tom trenutku, to nikako nije odgovaralo i učinili smo sve da ga zadržimo, osobito zbog europskih utakmica koje su slijedile. Mario nije želio produžiti ugovor s Rijekom, a kako nije došla ni jedna druga ponuda, jedino što nam je preostalo je bilo prihvatiti ponudu Dinama”, rekao je Srećko Juričić o odlasku Gavranovića.

“Poznato je i da bi Gavranović već 15. siječnja mogao, bez odštete, potpisati za Dinamo. Ovako je Rijeka za šest mjeseci Gavranovićevog ugovora dobila mladog i već dokazanog Pavičića s ugovorom na četiri i pol godine. Mariju se zahvaljujemo na svemu što je napravio u dresu Rijeke i želimo mu još puno uspjeha u karijeri osim, naravno, kad bude igrao protiv Rijeke”, otkrio je Juričić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI