FOTOGRAFIJA SVE GOVORI Pravi dokaz koliko je Modrić skroman

Twitter

“Braće i sestro, najbolji nogometaš svijeta, Luka Modrić još koristi mobitel iPhone 5s. Nemojte se ubiti kako biste impresionirali nekoga”, napisao je to jedan ‘twitteraš’ nakon što je zapazio Modrića u na londonskoj gala-večeri u organizaciji FIFA-e na kojoj mu je dodjeljena nagrada za najboljeg igrača svijeta.

Osobama poput ovog ‘twitteraša’, a onda i svih onih koji su se začudili nad Modrićevim odabirom pametnog telefona, još nije jasno da je Modrić vrlo skromna osoba kojoj nije najvažnije na svijetu kakav će pametni telefon koristiti, koji će automobil voziti ili hoće li imati veću vilu od suigrača. Nogometaš je to koji je počeo igrati nogomet u ratom zahvaćenom području, kojemu je prve kostobrane otac izradio od drvenih daščica i koji je kao klinac čuvao ovce na Velebitu u okruženju vukova. Nogometaš je to koji se na dodjeli nagrade za najboljeg na svijetu prvo zahvalio svojoj momčadi, a onda je zaredao još nekoliko rečenica u kojima je odao počast svima koje smatra zaslužnim za svoj uspjeh.

Nas toliko i ne čudi što Modrić i dalje ima ‘zastarjeli’ model pametnog telefona, ali eto, ako će svijet tako saznati nešto o njegovu karakteru neka tako i bude.

“Najbolji nogometaš svijeta, trostruki uzastopni osvajač Lige prvaka, finalist SP-a i osvajač Fifine nagrade za najboljeg nogometaša SP-a Luka Modrić još uvijek koristi iPhone 5s. A neke djevojčice koje još nisu završile osnovnu školu traže svoje roditelje da im kupe iPhone 7”, zaključio je dobro jedan ‘twitteraš’.



Prikaži sliku na Twitteru

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI