(FOTO) West Ham se konačno riješio Payeta! Francuz se vratio u Marseille, a navijači su bijesni

Facebook: Olympique de Marseille (Official)

Klubovi su sve dogovorili u nedjelju i Payet je odmah otputovao u Francusku na liječnički pregled nakon kojeg će potpisati ugovor.

Pritisak je očito bio prevelik pa su West Ham i hrvatski strateg Slaven Bilić morali brže bolje prodati francuskog nogometaša Dimitrija Payeta koji se nije predomislio glede odlaska iz kluba. Payet je prodan nazad u klub iz kojeg je i došao, Marseille i to za 25 milijuna funti, a klubovi su sve dogovorili u nedjelju i Payet je odmah otputovao u Francusku na liječnički pregled nakon kojeg će potpisati ugovor.

Payet je imao sjajnu karijeru u West Hamu otkako je 2015. godine u ljeto stigao u London. Odigrao je sjajnu sezonu i predvodio je Bilićevu momčad do sedme pozicije u prvenstvu. Zaslužio je i poziv na Euro i bio je jedan od najboljih nogometaša u reprezentaciji.

No, početkom 2017. godine Francuz je odlučio da mu se više ne sviđa London i da više ne želi nastupati za West Ham te je zatražio odlazak iz kluba. Bilića je to dosta pogodilo i razočaralo, a sve do sada je ustrajao u tome da ga se ne proda, ali na kraju je ipak popustio. Kako i ne bi kada bi mu Payet samo narušavao tek uspostavljenu harmoniju u klubu.

Ipak, navijači još uvijek ne mogu ‘prožvakat’ činjenicu da ih je najbolji igrač odlučio napustiti u trenutku kada se bore za gornji dom ljestvice, odonosno, kada treba pobjeći što dalje od zone ispadanja.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI