(FOTO) ‘NEMAJU VEĆI KREVET? JEDVA SU TE UGURALI U OVAJ’: Cro Cop se javio iz bolničkog kreveta, a fanovi ga zasuli porukama podrške

"S ovakvim nalazom većina se ne bi borila ni na playstationu, a kamoli odradila završne pripreme od osam tjedana i otišla u Japan na Rizin GP. Al da je tako ne bi mene zapalo sad pod nož kod doktora Hudeca", napisao je prije tjedan dana Cro Cop.

Nakon što je podigao Rizinov Grand Prix pehar u Japanu, Mirko Filipović obznanio je cijelom svijetu kako napušta svijet borbe i to ovoga puta zauvijek. Nedugo nakon toga podijelio je s obožavateljima na Facebooku nalaze magnetske rezonancije kao dokaz da je do naslova prvaka došao s teškom ozljedom.

“S ovakvim nalazom većina se ne bi borila ni na playstationu, a kamoli odradila završne pripreme od osam tjedana i otišla u Japan na Rizin GP. Al da je tako ne bi mene zapalo sad pod nož kod doktora Hudeca”, napisao je prije tjedan dana Cro Cop.

Mirko je zbog težine ozljede morao i na operaciju, odnosno, odlučio je konačno riješiti problem koji vuče već neko vrijeme. Filipović se ubrzo nakon operacije javio svojim obožavateljima i to iz bolničkog kreveta.

Obožavatelji su mu poslali brojne poruke podrške koje možete pročitati u Mirkovoj objavi na Facebooku, a neke smo ipak izdvojili.

“Mirko,mali je krevet. Nema na njemu mjesta za Stipu Drviša. Brz oporavak ti želim”.



“Sta nemaju u bolnici veci krevet… jedva te ugurali u to”.

“Dobro pa to je samo koljeno, nije tako strasno. Imas jos jedno za rezervu, zar ne? Brz oporavak legendo”.

“Prosao si ti i gorih situacija a ovo je za tebe macji kasalj drz se legendo i sretno u buducnosti”.

“Svaka čast čovjeku , sa kakvim ozljedama je osvojio rizinov pojas , pravi ratnik , kapa do poda , jedan od najvećih Hrvatskih ambasadora i promicatelja u svijetu, svako dobro”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI