(FOTO) Morbidne poruke navijača! Osvanuli brutalni natpisi o Mamiću, Šukeru i Luki Modriću

facebook

Bivši čelnik i sadašnji savjetnik NK Dinama Zdravko Mamić, njegov brat Zoran, bivši Dinamov direktor Damir Vrbanović i poreznik Milan Pernar u srijedu su nepravomoćnom presudom osječkog Županijskog suda proglašeni krivim za Uskokove optužbe o izvlačenju oko 116 milijuna kuna iz toga kluba te nanošenje štete državnom proračunu od 12,2 milijuna kuna te ih je osudio na zatvorske kazne, pri čemu je Zdravko Mamić dobio šest i pol godina.

Prema presudi Zdravko Mamić osuđen je po svim točkama optužnice, Milan Pernar i Zoran Mamić oslobođeni su prve točke optužnice, ali su proglašeni krivima za umanjivanje Mamićevih poreznih obveza i primanje mita, a Zoran i za davanje mita. Zdravko i Zoran Mamić te Vrbanović krivi su po trećoj točki optužnice, odnosno za podjelu transfera za Dejana Lovrena, a Zdravko Mamić i za podjelu transfera za Luku Modrića.

Zdravko Mamić osuđen je na šest i pol godina, Pernar na četiri godine i dva mjeseca, Zoran Mamić na četiri godine i 11 mjeseci, a Vrbanović na tri godine.

Mamić je presudu dočekao u BiH, svojoj drugoj domovini kako kaže jer ipak ima i njihovo državljanstvo. Iz BiH će dalje voditi svoje pravne i privatne bitke.

Svih ovih dana najviše toga za reći imaju navijači, koji se uglavnom naslađuju s Mamićevom presudom i svoje stavove izražavaju natpisima na zidovima, transparetima koje postavljaju u javnosti ili pak na društvenim mrežama. Uoči utakmice Hrvatske i Senegala u Osijeku navijači su imali akciju u kojoj su transparentima iskazali svoje mišljenje o Mamiću, Šukeru pa i Luki Modriću.



Upozoravamo, neki od natpisa su doista morbidni i pretjerani.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI