(FOTO) Hrvatska ponovo ima predstavnika u UFC-u: Pokrajac u kavezu s prekaljenim američkim veteranom

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Pokrajac nije dobio borbu još od 2012. godine, a ovo mu je vjerojatno posljednja šansa da pokaže kako još uvijek može nastupati u najjačoj svjetskoj promociji.

Hrvatski MMA borac i veteran, Igor Pokrajac, vratit će se u kavez na UFC 209 priredbi 4. ožujka 2017. u T-Mobile areni u Las Vegasu. Pokrajac će stati u oktogon s prekaljenim američkim borcem, također veteranom, 36-godišnjim Edom Hermanom.

Herman je još 2006. godine bio finalist UFC-ova Ultimate Fightera, a od tada pa do danas odradio je impresivnih 19 borbi u kavezu i upisao je deset pobjeda. Njegov trenutni omjer je nešto veći, ima 24 pobjede, 12 poraza i jedan “no contest”.

Pokrajac ima sličan omjer, samo što se Igor bori još od 2000. godine, a do sada je upisao 25 pobjeda, 13 poraza i jedan “no contest”. Pokrajac se tako vraća u ring nakon što je prošle godine poražen na UFC-ovoj zagrebačkoj priredbi od Jana Balchowicza.

Sve u svemu meč između ‘The Dukea’ i Hermana trebao bi biti zanimljiv jer je Pokrajac nije dobio borbu još od 2012. godine, a ovo mu je vjerojatno posljednja šansa da pokaže kako još uvijek može nastupati u najjačoj svjetskoj promociji.

The Duke heads to Las Vegas for #UFC209! @igorpokrajac vs. Ed Herman is official for March 4!



Fotografiju objavljuje UFC Europe (@ufceurope)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI