(FOTO) FIFA OBJAVILA PRVU LJESTVICU U NOVOJ GODINI: Pogledajte na kojem je mjestu Hrvatska!

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Dvije su se reprezentacije ipak uspjele probiti među pedeset najboljih. Saudijska Arabija skočila je za šest mjesta i sada je na 48., a Nigerija je ostvarila napredak za jedno mjesto i sada je 50.

Krovna svjetska nogometna organizacija objavila je prvu rang listu reprezentacija u 2017. godini, a na njoj nema prevelikih iznenađenja, barem ne u gornjem dijelu tablice. To i ne čudi previše jer se u 2017. godini odigralo samo 12 reprezentacijskih utakmica.

Prve 34 pozicije ostale su nepromijenjene, pa je tako Argentina i dalje prva, a slijede Brazilci i Nijemci. Hrvatska i dalje stagnira na 14. mjestu ispred Poljaka, Talijana i Kostarikanaca. No, dvije su se reprezentacije ipak uspjele probiti među pedeset najboljih. Saudijska Arabija skočila je za šest mjesta i sada je na 48., a Nigerija je ostvarila napredak za jedno mjesto i sada je 50. Albanija i Burkina Faso pale su na 51. odnosno 53. mjesto.

Što se tiče donjeg dijela tablice tamo je najbolji plasman ostvario Surinam koji je skočio za 22 pozicije i sada je na 128. mjestu, a radovati se mogu i u Swazilandu koji je osvario najbolji plasman u povijesti FIFA-ine ljestvice. Nalaze se na 99. mjestu.

 

rvacka

Facebook Comments

Loading...
DIJELI