Mirko Filipović otkrio čime će se baviti u budućnosti

screenshot

Prije samo mjesec dana, Mirko Filipović, pretrpio je moždani udar, a već sada se vratio svojoj najvećoj ljubavi, borilačkim sportovima. Dakako, Mirko se više ne smije boriti, ali zato smije prenijeti svoje znanje i iskustvo drugima, što će vjerojatno dalje i raditi.

Cro Cop je gostovao na seminaru borilačkih sportova u Vicenzi gdje je mladim borcima demonstrirao svoje vještine. Mirko se pohvalio svojim obožavateljima sudjelovanjem na spomenutom seminru, ali otkrio je i čime će se baviti u budužnosti.

“U nedjelju sam održao seminar u Vicenzi. Bilo je odlično i brzo je prošlo, iako smo radili puna tri sata. Seminari su definitivno jedna od stvari preko kojih ću ostati aktivan u borilačkom sportu uz naravno rad s Antom Delijom,Satoshi Ishiijem i Sašom Milinkovićem, koji treniraju u mojoj dvorani i kojima ću sada moći posvetiti vrijeme i pažnju koju svojim radom i ponašanjem zaslužuju .Ja se više definitivno neću boriti ,a niti smijem i niti želim riskirati zdravlje i to sam definitivno prelomio. Iako se odlično osjećam, još uvijek sam na terapiji lijekovima do 1. lipnja, a nakon toga moći ću se posvetiti i malo jačim treninzima za svoju dušu jer mi neopisivo fale i jer uživam u njima. Za sada radim više tonizirajuće treninge jer tijelo ne smijem još izlagati prevelikim naporima dok traje terapija, a niti smijem potpuno prestati s treninzima za vrijeme terapije jer bi to jako loše djelovalo na cijelo tijelo a na srce pogotovo, jer je moje tijelo naučilo na svakodnevne treninge i tjelesni napor, a koljena operirana kojima su potrebne vježbe i led poslije njih ili me inače bole da ne spominjem. Pozdrav”, napisao je Mirko Filipović.

 



View this post on Instagram

Sinoć sam održao seminar u Vicenzi,Italy.Bilo je odlicno i brzo je proslo iako smo radili puna 3 sata!Seminari su definitivno jedna od stvari preko kojih cu ostati aktivan u borilačkom sportu uz naravno rad sa Antom Delijom,Satoshi Ishiijem i Sašom Milinkovicem,koji treniraju u mojoj dvorani i kojima cu sada moći posvetiti vrijeme i paznju koju svojim radom i ponašanjem zasluzuju.Ja se vise definitivno neću boriti,a niti smijem i niti želim riskirati zdravlje i to sam definitivno prelomio. A iako se odlicno osjecam jos uvijek sam na terapiji lijekovima do 1.6 a nakon toga moći ću se posvetiti i malo jačim treninzima za svoju dušu jer mi neopisivo fale i jer uzivam u njima.A za sada radim više tonizirajuće treninge jer tijelo ne smijem jos izlagati prevelikim naporima dok traje terapija a niti smijem potpuno prestati sa treninzima za vrijeme terapije jer bi to jako lose djelovalo na cijelo tijelo a na srce pogotovo, jer je moje tijelo naučilo na svakodnevne treninge i tjelesni napor.A koljena operirana kojima su potrebne vježbe i led poslije njih ili me inače bole da ne spominjem..Pozdrav??

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

Facebook Comments

Loading...
DIJELI