FENOMENALNO! Bogdanović uništio LeBrona, Šarić briljirao pred odlazak

screenshot

Protekle večeri na NBA parketima svoje su utakmice odigrala četvorica hrvatskih košarkaša. Posebno je zanimljiva bila pobjeda Indiane protiv Los Angeles Lakersa rezultatom 136:94. U njoj je hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović upisao maestralan učinak od 24 poena i pet asistencija uz po jedan skok i ukradenu loptu. Popularni “Babo” je odigrao 33 minute, a u njima je postigao prvih 10 poena svoje momčadi.

Indiana, kojoj je ovo treća uzastopna pobjeda, ukupno je ubacila 19 trica, a Los Angelesu nije pomogao ni LeBron James koji je utakmicu završio sa 18 koševa, sedam skokova i devet asistencija. Ivica Zubac je odigrao 19 minuta za Lakerse i u tom je vremenu postigao osam poena (šut iz igre 4/5) uz četiri skoka i jednu asistenciju.

Dario Šarić je odigrao najbolju utakmicu otkako je došao u Minnesotu, on je sinoć u porazu svojih Timberwolvesa od Grizzliesa 106-108 ubacio 22 koša (šut iz igre 7/11, trice 4/7) uz sedam skokova i pet asistencija. Najbolji pojedinac Memphisa bio je Mike Conley sa 25 poena i devet asistencija. Justin Holiday je pogodio dva slobodna bacanja 0.1 sekundi prije kraja za drugu uzastopnu pobjedu Grizzliesa. Karl-Anthony Towns je predvodio Minnesotu sa 26 ubačaja i 18 skokova.

Cleveland Cavaliers su upisali poraz kod kuće, sa 103-96 su ih svladali Boston Celtics, a Ante Žižić je odigrao 23 minute za poraženu momčad upisavši pritom osam poena te 12 skokova i jednu asistenciju. Jayson Tatum je bio najbolji strijelac Celticsa sa 25 poena, a Gordon Hayward je dodao 18 za Boston kojem je ovo peta pobjeda zaredom. Rookie Collin Sexton je predvodio Cavalierse sa 27 koševa.

I New York Knicks su poraženi, od njih su sa 105-92 bolji bili Detroit Pistonsi. Blake Griffin je ubacio 29 koševa uz osam asistencija i šest skokova za Detroit koji nije gubio ni u jednom trenutku. Dennis Smith Jr. je bio najbolji u redovima Knicksa sa 25 poena, a Mario Hezonja nije ulazio u igru.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI