Engleski mediji tvrde: Mandžukić i Pjaca preko ‘WhatsAppa’ nagovaraju Rakitića da dođe u Juve, njegov odgovor naljutio Enriquea

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Trojac je navodno ustrajan u nagovorima, a The Sun doznaje kako su Juventusove zvijezde opisivale Rakitiću sjajnu atmosferu, odličan stadion i slali mu 'selfieje' nakon pobjeda.

Iako su u Barceloni demantirali Rakitićev odlazak, njegov status je i dalje poprilično neizvjesan. Vraćen je u momčad u utakmici Kupa Kralja protiv Athletica, ali odigrao je svega desetak minuta. Nije teško naslutiti da je Rakitić nezadovoljan statusom u Barceloni, a to su već odavno nanjušili europski velikani poput Manchester Cityja, Uniteda i Juventusa.

Baš se oko ovog potonjeg razvila jedna cijela sapunica. Britanski tabloid The Sun doznaje kako su Mario Mandžukić, Marko Pjaca i Dani Alves već mjesecima u kontaktu s Ivanom Rakitićem preko ‘WhatsAppa’ i kako ga nagovaraju da pređe u Juventus. S Mandžukićem i Pjacom Rakitić ima dobar odnos iz reprezentacije, a s Alvesom je igrao u Barceloni do prošloga ljeta kada je ovaj Barcelonu zamijenio Juventusom.

Trojac je navodno ustrajan u nagovorima, a The Sun doznaje kako su Juventusove zvijezde opisivale Rakitiću sjajnu atmosferu, odličan stadion i slali mu ‘selfieje’ nakon pobjeda. No, Rakitić je ponudio zanimljiv odgovor. Ako je vjerovati britanskom tabloidu, Ivan im je odgovorio da će ostati u Barceloni, ali samo ako na kraju sezone trener Luis Enrique napusti klub.

Za cijelu situaciju je navodno doznao i Enrique pa je zato Rakitiću smanjena minutaža u posljednjim utakmicama.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI