Đoković otkrio: “Koga ću podržavati ako neću Hrvatsku”

screenshot

U bogatoj novinarskoj karijeri ispred mikrofona Fani Stipković privela je niz sportskih velikana. Upravo je odradila intervju i s jednim od najvećih tenisača svih vremena,  Novakom Đokovićem.

Tenisač je progovorio i o politici i svojim odnosima s Hrvatima:

– Ja na sve nas iz regije gledam manje-više isto. I zato se trudim uvijek biti otvorenih ruku, ljubazan i pristojan. Znam da su ratne rane svježe, potpuno razumijem ljude koji nemaju isti stav poput mene prema susjedima, moja obitelj i ja tijekom ratani nismo bili oštećeni…. … i znam da se ne može se od čovjeka očekivati da zaboravi nešto, ali se barem može usredotočiti na oproštaj. I ja to nastojim prezentirati kroz svoje akcije i djela – rekao je Nole i dodao: – Istina, bio sam u nekim određenim medijima u Srbiji jako osuđivan što sam podržao hrvatsku nogometnu reprezentaciju, ali mi nije smetalo. Ja takve stvari svjesno radim. Zato što znam da sa svojim utjecajem, statusom i imenom mogu doprinijeti pozitivnoj energiji i uzajamnoj podršci. Uostalom, koga ću podržavati ako neću Hrvatsku? Naprosto osjećam da su Hrvati moji. Znam da će to nekima smetati, poštujem, ali nadam se i da drugi poštuju moj izbor – zaključio je Đoković.

Njegov je nastup oduševio gledatelje IN magazina, ali je očito oduševio i autoricu intervjua: – On nije samo najbolji tenisač svijeta, on je predivno ljudsko biće koje koristi svoj status i slavu kako bi prenio poruku ljubavi koju bi trebali imati jedni za druge i kako bi svojim porukama i djelima pomogao da ovaj svijet postane bolje mjesto. Hvala ti na intervjuu Nole, ti si stvarno pravi primjer uzornog sportaša i još kvalitetnije osobe – napisala je na svom profilu na Instagramu Stipković.



Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

He is not only the number 1 tennis player in the world, he is an incredible human being who is using his talent and fame to spread the message of love & compassion and to make this world a better place. Thank you for a great interview @djokernole , you are an example to follow, an extraordinary athlete and even better person ??? …………………………………………………………………………………. ?? On nije samo najbolji tenisač svijeta, on je predivno ljudsko biće koje koristi svoj status i slavu kako bi prenio poruku ljubavi koju bi trebali imati jedni za druge i kako bi svojim porukama i djelima pomogao da ovaj svijet postane bolje mjesto. Hvala ti na intervjuu Nole, ti si stvarno pravi primjer uzornog sportaša i još kvalitetnije osobe. ??? Intervju s Novakom moći ćete pogledati uskoro na Novoj TV ? . . . . . _____________________________________________________________ #fanitv #exclusive #interview #novakdjokovic #tennis #champion #sport #tv #television #journalist #producer #producerlife #madrid #spain #croatia

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI