ĐOKOVIĆ IZNENADIO SRBE IZJAVAMA O MODRIĆU I HRVATIMA: ‘Zbog toga sam često bio osuđivan’

screenshot

“Sve čestitke dragom Luki Modriću na osvojenoj Zlatnoj lopti. Apsolutno zasluženo. Ponosan trenutak za našu regiju koja je dobila najboljeg nogometaša na svijetu”, napisao je to na svojem Twitter-profilu najbolji tenisač svijeta Novak Đoković.

Đoković ne sakriva da je veliki simpatizer hrvatskih sportaša. Redovito prati uspjehe Hrvata i među prvima im čestita putem društvenih mreža. Napravio je to nakon SP-a u Rusiji, napravio je to nakon uspjeha Davis Cup reprezentacije, a sada je čestitao i Luki Modriću na najprestižnijoj individualnoj nagradi, Zlatnoj loptu.

Đoković je gostovao na RTS televiziji i tamo je objasnio zašto tako često hvali Hrvate i uživa u njihovim uspjesima.

“Kako da vam kažem. Svatko ima pravo na svoje mišljenje i ima pravo izraziti se kako želi. To sam ja uvijek poštovao. Nerijetko sam u posljednje dvije godine osuđivan zbog ovih ili onih srca. Što se tiče podrške Hrvatskoj, to je došlo iz srca. Ja njima stvarno želim sve najbolje. Imam puno prijatelja u Hrvatskoj, a vjerujem i da dosta ljudi iz Srbije ima svoje prijatelje u Hrvatskoj. Ja imam puno prijatelja među hrvatskim sportašima i gledam ih kao na svoje”, rekao je Novak i dobio pljesak u studiju.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI