‘Dobit ću i ovu bitku, nećete me uništiti’

0
397
Instagram

Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku podignulo je optužnicu protiv srebrnog hrvatskog reprezentativca, Dejana Lovrena. Tereta ga za davanje lažnog iskaza na suđenju održanom 1. rujna u Osijeku.

Čini se kako su institucije ovog puta zakazale i mediji i javnost za ovo su doznali prije samog Lovrena, kojeg je vijest šokirala. Vatreni se odmah na Instagramu obračunao s hrvatskim i engleskim novinarima te je najavio bitku za svoj obraz.

Prenosimo njegovu poruku u cijelosti:

Nakon dolaska s popodnevnog treninga doznao sam kako su mediji u Hrvatskoj, pa potom i u Engleskoj objavili vijest kako je protiv mene podignuta optužnica zbog davanja lažnog iskaza u jednom predmetu u Hrvatskoj. Zvali su me članovi moje obitelji, prijatelji i poznanici koji su mi saopćili isto. Dakle, prije nego što sam uopće vidio ili primio tu optužnicu, i prije nego su istu zaprimili moji odvjetnici, svi mediji su objavili tu vijest.

Ovo jednostavno nije fer, nije pravedno, nije niti sportski. Na ovakav način postupati prema meni i mojoj obitelji je krajnje diskriminirajuće i nepravično. Borba koja nije poštena i na koju nisam navikao.

No ovim putem želim poručiti svima, ponajprije svojoj obitelji, prijateljima, navijačima u domovini, svom klubu i navijačima mog kluba u Engleskoj kako sam nevin. Nisam počinio nikakvo kazneno djelo. Ponosan sam na svoj život, na svaki svoj korak, na sve ono što smo moja obitelj i ja stvorili. To nitko ne može zaprljati. Nikakvi mediji, zlonamjerni ljudi, ništa.

S obzirom da sam sportaš, dobit ću i ovu utakmicu. Dobit ću je u svakom slučaju te tako pokazati tko sam, kako sam živio i kako živim. A živim tako da živim za svoje bližnje, za svoju Domovinu, za svoj klub i za sve moje i naše navijače.

Sa indignacijom odbacujem sve optužbe, a svima koji žele narušiti moj ugled i ugled moje obitelji poručujem da neće uspjeti. Dejan Lovren dobit će i ovu bitku. I svaku drugu.

Pozdrav svima, hvala na snažnoj podršci.