Dinamo potpisao ugovor s nećakom braće Mamić: “Ismijavaju nas”

screenshot

Medijima su u petak Članovi Udruge “Dinamo to smo mi” poslali   priopćenje u kojem su izrazili zgražanje nad zadnjim potezima uprave maksimirskog kluba.

Udruga ‘Dinamo to smo mi‘ objavila je priopćenje koje prenosimo u cijelosti…

“Kao da dolazak nepravomoćno osuđenog za krađu 112 milijuna kuna iz Dinama i pravomoćno optuženog za još 200 milijuna ukradenih kuna na mjesto sportskog direktora Kluba nije bilo dovoljno, vodstvo Dinama potrudilo se ovih dana dodatno narušiti imidž Kluba i zgaditi navijačima sve oko Dinama.

Novi sportski direktor dodao je gas i Dinamo je u tišini potpisao dva “perverzna pojačanja”. No, to nisu pojačanja za naš klub i trenera Nenada Bjelicu, već jedino i upravo za novčanik obitelji tih istih koji su naš Klub oštetili za preko 350 milijuna kuna, doveli ga na stupce crne kronike i predali sudnicama u Osijeku.

Naime, u srijedu je Dinamo potpisao profesionalni ugovor sa Stjepanom Mamićem, osamnaestogodišnjim nećakom Zorana i Zdravka Mamića.



Ali, to nije sve. Dinamo je zaključio i novi dvogodišnji stipendijski ugovor s Mario Vasiljem, koji je u Dinamo lani došao iz četvrte poljske lige, te odmah proslijeđen na posudbu u Sesvete. Mario Vasilj je podsjetimo, sin vlasnik Vile Regina u Međugorju, onog istog hotela u kojem se skriva čovjek koji je kukavički pobjegao da izbjegne zatvor zbog presude za krađu Dinama. Mario Vasilj odmah nakon potpisa za Dinamo do lipnja 2021. godine je proslijeđen na posudbu u Olimpiju iz Ljubljane.

Ovim potezima vodeći ljudi kluba nastavljaju ismijavati ne samo članove Dinama koji su vlasnici Udruge građana GNK Dinamo, a nemaju nikakvih prava, već i institucije pravne države.

Udruga članova Dinama “Dinamo to smo mi” izražava bojazan kako se upravo ovakvim ugovorima financira boravak Zdravka Mamića u bjegunstvu obzirom da su njemu blokirani svi računi. Pozivamo sve institucije da se aktiviraju i spriječe ovakvo faraonsko ponašanje u klubu, ne samo one istražne organe, već i Gradski ured za opću upravu, te Sportsku inspekciju koje temeljem prijava naše Udruge mogu prerezati sve ovakve poteze nelegetimne Uprave i Izvršnog odbora Dinama i omogućiti demokratske izbore na kojima bi birali svi članovi kluba.

Svim članovima Dinama i Dinamovcima poručujemo kako mi od svoje borbe za čisti i transparentni Klub nećemo odustati, a u tome nam svi mogu pomoći dolaskom na večerašnji koncert “Sloboda Dinamu” u History clubu u Tkalči i kupnjom ulaznice za isti taj koncert. Sav prihod ide za sudske i odvjetničke troškove Udruge “Dinamo to smo mi” i samim time se pomaže u novim prijavama i tužbama koje smo i ćemo ovih dana podignuti, a o kojima ćemo javnost izvjestiti početkom idućeg tjedna.

Ulaznice se po cijeni od 40 kuna mogu kupiti u prostorijama Bad Blue Boys Fan Shopa u Ilici ili na šanku Historyja u Tkalči”, navode.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI