DARIO ŠARIĆ: “Shvatio sam, kad spavam manje bolje igram”

Facebook: Philadelphia 76ers (Official)/Photo: Jesse D. Garrabrant

"Gubili smo. Pokušao sam promijeniti nešto. Običavao sam prije utakmice malo odspavati, ali za posljednje dvije to nisam učinio. Ništa od poslijepodnevnog drijemeža i odigrao sam dvije dobre utakmice. Pokušat ću tako nastaviti".

https://youtu.be/K5ve2Z0CiKI

Nakon partije života Darija Šarića u dresu Philadelphije protiv Orlanda i 112-111 pobjede njegove momčadi Dario Šarić  dao je zanimljivu izjavu:

“Gubili smo. Pokušao sam promijeniti nešto. Običavao sam prije utakmice malo odspavati, ali za posljednje dvije to nisam učinio. Ništa od poslijepodnevnog drijemeža i odigrao sam dvije dobre utakmice. Pokušat ću tako nastaviti”.

Inače, Šarić je na terenu proveo 27 minuta, a devet od svoja 24 koša postigao je u posljednjoj četvrtini. Gotovo sam je izbrisao osam koševa zaostatka (90-98) postigavši sedam koševa zaredom za izjednačenje na 98-98 čime su se Sixersi vratili u utakmicu na 4.45 prije kraja.

Šarić je iz igre gađao 8-15, za tricu 3-5, čemu je dodao osam skokova, od čega su tri bila napadačka, jednu asistenciju i tri osvojene lopte. Drugu večer zaredom Dario je ubacio 20 ili više koševa, nakon što je 20 poena upisao u porazu od San Antonija.



Uistinu, vrijedi vidjeti tu njegovu partiju života.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI