DALIĆ DOBIO NAJNEMORALNIJU PONUDU IKAD! Nijednom hrvatskom treneru ovo nije ponuđeno!

hns

Svetsko prvenstvo otvorilo mu je mnoga vrata

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, dobio je najbogatiju ponudu, koju je ikad ijedan hrvatski trener dobio i mora odlučiti do kraja tjedna hoće li je prihvatiti. Već neko vrijeme zna se da su Kinezi zainteresirani za njega, a sada mu je jedan tamošnji prvoligaš ponudio nešto što se teško odbija. Kada bi prihvatio posao, u tri godine bi zaradio oko 30 milijuna eura.

Iako je Dalić kazao kako će Vatrene voditi do Eura 2020. godine i kako ima moralnu obavezu prema narodu ostati na čelu Vatrenih, ne sumnjamo da mu je ova ponuda zagolicala maštu, svakome bi.

Službene informacije iz Kine govore kako je Daliću ponuđen trogodišnji ugovor, po kojem bi dobivao osam milijuna eura po sezoni neto, a pritom bi mi prvu ratu uplatili pet dana nakon potpisa.  Osim toga, ponudili su mu i budžet od milijun eura godišnje da dovede stručni stožer po svojoj voli, a uključeni su i bonusi. U prvoj sezoni bi za naslov prvaka dobio dva milijuna eura, za osvajanje Kupa još 1,5 milijuna, a za drugo mjesto u prvenstvu dobio bi pola milijuna eura. Da stvar bude još bolja, te nagrade se svake godine povećavaju, pišu Sportske novosti.  

Facebook Comments

Loading...
DIJELI