Cro Cop slavio nokautom u prvoj minuti povratničke borbe!

screenshot/tv.sport.nippon.com

Nakon meča Mirko Filipović najavio zadnju borbu na Staru godinu 2018.

Mirko Filipović vratio se u ring pobjedom točno godinu dana nakon što je osvojio Rizinov Grand Prix. Nakon minutu borbe nokautirao je Japanca Koshaku i tako najavio da je spreman za nove dvije borbe koje je dogovorio s Rizinom.
“Ne mogu bez borbi, a i dobro me plaćaju”, iskreno je poručio 43-godišnji Filipović uoči povratničke borbe koju je završio lakše od očekivanog.
Japanac nije imao šanse
Cro Cop je dominirao od samog početka borbe, odmah je srušio suparnika na pod, a zatim ga dovršio brutalnim udarcima. Sudac je morao prekinuti borbu jer se Japanac na kraju nije ni branio.
Suparnik je četiri godine stariji od njega, a u MMA je od 1995. godine. Najveću pobjedu ostvario je protiv Fedora Emelianenka, po mnogima najvećeg borca svih vremena. Rusa je pobijedio još 2000. kontroverznim prekidom na “Rings: King of Kings” turniru, ali Fedor mu se osvetio pet godina kasnije.
Zagrljaj oca i sina u ringu
Ova borba bila je posebna za Cro Copa jer je s njim u kutu bio njegov 15-godišnji sin Ivan. Odmah je u zagrljaj potrčao Ivanu i s njim proslavio pobjedu.
Nakon meča, Cro Cop je izjavio:
“Pozdravljam sve gledatelje u Hrvatskoj i zahvaljujem se gospodinu Kosaki što je prihvatio borbu. Nadam se da nije ozbiljnije ozlijeđen. Ova pobjeda posebno mi je draga, jer posljednji sam borac stare garde. Vidimo se još jednom do 31. prosinca iduće godine, kada ću po zadnji put ući u ring.”
Facebook Comments

Loading...
DIJELI