CRNE PROGNOZE ZA HRVATSKOG REPREZENTATIVCA: Vrsaljka možda neće biti do sljedeće sezone?!

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Vrsaljko je bio i na dodatnim pretragma, a tada je ustanovljeno kako je zaista riječ o ozljedi takve vrste. To pak znači kako bi Vrsaljko mogao biti izvan pogona sve do sljedeće sezone.

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko, napustio je travnjak Vicente Calderona već u drugoj minuti ogleda protiv Seville (3:1). Nakon jednog doskoka osjetio je nešto u koljenu i tražio je od Simeonea izmjenu. Klupski liječnici nisu precizno odredili u čemu je problem, ali Atletico je objavio kako bi možda moglo biti riječi o križnom ligamentu koljena.

Vrsaljko je bio i na dodatnim pretragma, a tada je ustanovljeno kako je zaista riječ o ozljedi takve vrste. To pak znači kako bi Vrsaljko mogao biti izvan pogona sve do sljedeće sezone. Ovo su prvenstveno loše vijesti za Vrsaljka koji se konačno afirmirao kod Simeonea i istisnuo je iz momčadi legendu kluba Juanfrana, ali su loše vijesti za hrvatsku reprezentaciju koja, ako se dodatnim pregledima ne ustanovi drugačije, neće moći računati na njege na jedno duže vrijeme. Isto vrijedi i za Atletico koji vodi bitku na dva polja, u Primeri za treće mjesto sa Sevillom i u Ligi prvaka ih čeka Leicester u četvrtfinalu.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI