Cleveland izbacio Indianu, Bogdanović baš podbacio

screenshot

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović nije imao svoju večer, za 37 minuta provedenih na terenu postigao je samo tri poena (šut za dva 0-2, trica 1-7) uz dvije asistencije i jednu osvojenu loptu

Košarkaši Cleveland Cavaliersa posljednji su sudionici drugog kruga ovogodišnjeg doigravanja u NBA ligi, oni su u odlučujućoj sedmoj utakmici prvoga kruga na svom terenu svladali Indiana Pacerse sa 105-101.

Briljantnu utakmicu kod Cavsa odigrao je LeBron James sa 45 koševa, 9 skokova i 7 asistencija, Tristan Thompson je dodao 15 poena i 10 skokova, a Kevin Love 14 ubačaja. Kod Pacersa Victor Oladipo je ubacio 30 pogodaka, sakupio 12 skokova i podijelio 6 asistencija, Darren Collison je dodao 23 koša, a Thaddeus Young 14 poena i 10 skokova. Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović nije imao svoju večer, za 37 minuta provedenih na terenu postigao je samo tri poena (šut za dva 0-2, trica 1-7) uz dvije asistencije i jednu osvojenu loptu.

Cavsi su na krilima Jamesa silovito krenuli u utakmicu, poveli sa 9-2, a već u prvoj četvrtini u nekoliko navrata imali i dvoznamenkastu prednost. na odmor se otišlo s vodstvo domaćih 54-43, no u trećoj četvrtini gosti iz Indiane su uspjeli nadoknaditi zaostatak i tricom Bogdanovića čak i povesti sa 59-58. Uoči posljednjih 12 minuta bilo je 76-74 za Cavse, a tada je s nekoliko uzastopnih ubačaja zablistao Love i odveo domaće do vodstva 91-79. Indiana nakon toga više nije uspjela smanjiti na manje od pet razlike sve dok Oladipo tricom sa sirenom nije postavio konačnih 105-101.

Cleveland će u drugom krugu doigravanja igrati protiv prvih nositelja Istočne konferencije Toronto Raptorsa.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI