ČERVAR NAPRAVIO DRAMU NA PRESSICI! ‘Ako oni ne kažu istinu, ja ću reći sve! Nekima neće biti ugodno’

screenshot

Prije nekoliko tjedana objavljeno je kako Lino Červar nakon Nove godine više neće biti trener PPD Zagreba. Priopćeno je to bez neke senzacije, bez drame, čak i uz naglasak na to da je inicijalni dogovor bio da Červar vodi momčad samo pola godine i da se onda može posvetiti reprezentaciji.

Dogovorili smo se u startu da će biti tako jer od siječnja imam puno obveza s reprezentacijom. Odradit ću još tri utakmice i gotovo”, izjavio je prije nekoliko tjedana Červar.

Červar je pobjedom 20:17 nad Nexeom u utorak vodio i tu posljednju utakmicu Zagreba, dok je u prethodne dvije upisao remi i pobjedu.

Međutim, najednom je priča potpuno drugačija. Červar je na konferenciji za medije djelovao poprilično ljutito.

Želim da se klub javno očituje zašto više nisam trener. Neka to jasno i glasno kažu i objasne mi lijepo. I neka odgovor bude što prije. Zadnjih deset godina stalno mi se nešto podmeće. Tko mi podmeće? Klubovi. Stalno me se napada i ako klub ne kaže istinu, neće biti dobro, onda ću ja reći sve”, prijetio je Červar.



Kazao je kako je do zaokreta u priči došlo zbog nepridržavanja dogovora.

Neke su se stvari dogodile mimo dogovora i zato želim čuti što imaju za reći. Ako ne kažu istinu, onda ću ja reći sve. Nekima to neće biti drago ni ugodno”, rekao je Červar.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI