Čačić popustio, mlada zvijezda ipak u kadru reprezentacije: ‘Na širem je popisu i morat će čekati svoju priliku’

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

"Igrama je skrenuo pozornost na sebe, ali s obzirom na to da igra na poziciji na kojoj imamo dobre igrače morat će čekati svoju priliku. On je na širem popisu igrača”, rekao je Čačić.

Do ogleda s Ukraijnom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji ostalo je još tjedan dana, a bit će to prva utakmica hrvatske reprezentacije pred vlastitim navijačima nakon dvije godine. Izbornik je uoči utakmice komentirao šanse i malo je razjasnio situaciju oko Marija Pašalića za kojeg mnogi tvrde da je zaslužio bit u kadru.

“Ne možemo unaprijed upisati bodove, iako sam istaknuo da se Hrvatska može nositi sa svakim. Uvijek sam bio optimističan i nemamo pravo pokleknuti ni pred kim. Mi imamo sjajne igrač i nadam se dobroj podršci s tribina”, kazao je Čačić za 24sata.

Već se tjednima govori o Pašaliću i ne pozivanju u reprezentaciju. “Igrama je skrenuo pozornost na sebe, ali s obzirom na to da igra na poziciji na kojoj imamo dobre igrače morat će čekati svoju priliku. On je na širem popisu igrača”, rekao je Čačić.

Šuker je nedavno rekao kako će Čačiću ponuditi novi ugovor, evo što on kaže o tome. “Meni je i ovaj aktualni velika satisfakcija, sve me to čini ponosnim i zadovoljnim”, veli Čačić.

Komentirao je borbu za prvaka HNL-a, a tvrdi kako će biti neizvjesno. “Rijeka je blagi favorit, ali Dinamo ima pravo nadati se. Prema mojem mišljenju, odlučit će njihova prva utakmica na Rujevici za tri tjedna”, kaže izbornik.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI