BUNDESLIGA: Kramarićev Hoffenheim bolji od Bayera, teško stradao RB Leipzig

Pomalo iznenađujuće RB Leipzig je doživio težak poraz (0-3) kod Werdera, koji se bori za ostanak. Leipzigova bodovna zaliha se topi pa sada imaju samo tri boda više od Borussie (D)

Veoma dobar je bio Hrvat Andrej Kramarić u pobjedi svog Hoffenheima protiv Bayera iz Leverkusana 1-0 u dvoboju 25. kola njemačke Bundeslige. Istina, Kramarić nije zabio gol, ali je umjesto njega to učinio Wagner. U redovim asuparničkog Bayera dobro je igrao Hrvat Jedvaj. Hoffenheim je na četvrtom mjestu sa samo bodom manje od trećeplasirane Borussie (D). 
Pomalo iznenađujuće RB Leipzig je doživio težak poraz (0-3) kod Werdera, koji se bori za ostanak. Leipzigova bodovna zaliha se topi pa sada imaju samo tri boda više od Borussie (D), dok je momčad iz Bremena skočila u sigurnu zonu, na 13. mjesto.
Neočekivano je bilo mnogo golova u Koelnu gdje su domaćini čak s 4-2 pobijedili Herthu u izravnom obračunu za Europu. Junak dvoboja bio je domaći napadač Modeste, koji je zabio tri gola, i omogućio Koelnu da s devetog dođe na šestu poziciju, koja garantira Europu.
Wolfsburg je minimalnom pobjedom kod kuće (1-0) gotovo sigurno poslao Darmstadt u Drugu ligu, jer je taj klub sada čak 11 bodova udaljen od spasa. Wolfsburg se bori da izbjegne razigravanje, a ovom pobjedom imaju tri boda više od 16-plasiranog HSV-a, koji večeras gostuje u Frankfurtu.
Na ljestvici vodi Bayern s 59 bodova, RB Leipzig ima 49, Borussia Dortmund 46.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI