BRAT DINAMOVE LEGENDE U NEVJERICI: Shrvani Boro Cvetković otkrio mogući razlog Zvezdanove smrti

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Brat preminulog Zvezdana Cvetkovića, Borislav Cvetković, ostao je u potpunoj nevjerici nakon što je jutros saznao informaciju o smrti svoga brata.

Dinamovu legendu, Zvezdana Cvetkovića (57), pronašli su u ponedjeljak rano ujutro u garaži ispred njegove kuće u beživotnom stanju. Vijest je to koja je rastužila i šokirala nogometnu javnost. Brat preminulog Zvezdana Cvetkovića, Borislav Cvetković, ostao je u potpunoj nevjerici nakon što je jutros saznao informaciju o smrti svoga brata.

Boro je otkrio mogući razlog smrti svoga brata, tvrdi da se srušio i udario glavom u rubnik. “Tragedija. Strašno, u šoku sam! Čuo sam se sa Zvezdanovim sinom i on mi je rekao da je bratu bilo loše posljednjih dana. Jutros je oko 7 i 30 pao ispred kuće, valjda blizu garaže i udario o rubnik. Kaže mi da je na mjestu ostao mrtav”, rekao je Bora Cvetković za Kurir.

“Spremam se jer uskoro krećem za Zagreb. Što ću… Idem ispratiti brata”, poručio je Boro Cvetković i naglasio je kako mu brat nije imao problema sa srcem, ali da se prije par dana također srušio i udario glavom.

Točan uzrok smrti Zvezdana Cvetkovića znat će se tek nakon obdukcije.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI