BJELICA SPREMA NEŠTO OPAKO ZA HAJDUK! U igru gura krvnika ‘Bilih’, a evo što je Oreščanin priredio

screenshot

Hajduk u srijedu u 19 sati dočekuje Dinamo u 27. kolu Prve HNL. Zagrepčani imaju nedostižnih 24 boda više od Splićana, međutim u najvećem derbiju hrvatskog nogometa nema favorita, posebice ne kada se igra u poljudskoj atmosferi.

Što se tiče sastava niti jedan trener nije otkrio tko će točno igrati, ali se kostur momčad već može pretpostaviti. U Hajduku imaju dilemu tko će igrati drugog napadača, hoće li to biti Gyursco ili Tahiraj, no bliže prvoj momčadi je Mađar jer je zabio iz slobodnjaka u Puli.

Mogući sastav Hajduka u formaciji 4-3-1-2: Posavec; Juranović, Ismajli, Svatok, Bradarić; Hamza, Nejašmić, Palaversa; Caktaš, Gyurcso, Jairo.

Dinamo ima sličnu dvojbu kao i Hajduk, dakle tko će igrati u špici. Bjelica će možda zamijeniti prvog napadača Brunu Petkovića i umjesto njega ubaciti Marija Gavranovića koji je već zabijao Hajduku na Poljudu lani.

Dinamov sastav u formaciji 4-1-4-1 trebao bi biti: Livaković; Stojanović, Theophile, Dilaver, Rrahmani; Šunjić; Kadzior, Gojak, Olmo, Oršić; Gavranović.



Naravno, očekuje se vrlo napeta atmosfera jer je za susret prodano više od 20 tisuća karata. Sudac ove utakmice je Osječanin Damir Batinić koji je Hajduku ove sezone sudio pet puta, od čega četiri na Poljudu i jednom u Zagrebu. Hajduk je pod njegovom arbitražom slavio tri puta, jednom je remizirao i jednom gubio. Dinamu je sudio dva puta i Modri su jednom slavili i jednom remzirali.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI