Bjelica dovodi opasnog Poljaka! Dinamo dovršava transfer efikasnog krilnog napadača!

gornik

Prometno je ovih dana na Maksimiru. Novi trener Dinama vrlo je aktivan kada su u pitanju transferi i ne čeka predugo kako bi nadomjestio gubitke nastale prodajom igrača. Otišli su Sosa i Ćorić, a na izlaznim vratima je i Soudani te Benković.

No, momčad su već popunili Šitum, Menalo, Dilaver, Šunjić i Oršić, a sada se spominje i vrlo zanimljivi igrač iz Poljske. Bjelica dobro zna o kome je riječ, kao što je bio slučaj sa Šitumom i Dilaverom koje je povukao iz Lecha, svog bivšeg kluba.

Treći koji bi u kratkom vremenu došao iz Ekstraklase je krilni napadač Damian Kadzior iz Gornika iz Zabrzea. Iza poljskog igrača je sjajna sezone, odigrao je 44 utakmice zabio 11 golova i još devet namjestio. Našao se i na širem popisu poljske reprezentacije, ali nije dospio na popis za Rusiju.

Kadzior je u najboljim godinama, uskoro će napuniti 26, a riješio bi veliki problem u Dinamu jer igra na Soudanijevoj poziciji. Ako Alžirac ode, Kadzior bi mogao preuzeti njegovu poziciju.

Poljski mediji tvrde kako je Kadzior na korak do Dinama i da se samo moraju rješiti još neke formalnosti. Inače, Poljak vrijedi oko 700 tisuća eura, prema Transfermarktu.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI