ARMADAŠI BOJKOTIRALI BIŠĆANA I ONDA NAPRAVILI NEŠTO VRLO RUŽNO! Dobacivali mu svašta dok je davao izjavu!

hnk rijeka

Novi trener Rijeke, Igor Bišćan, debitirao je pobjedom na klupi svoje nove momčadi. Rijeka je službeno prekinula crnu seriju i nazire se kraj velike krize. Svi u klubu su presretni zbog povratka bivšeg prvaka na pobjedničke staze, svi osim dijela Armade koja bojkotira novog trenera.

Armada doista nije oprostila Igoru Bišćanu za ružne gestikulacije otprije gotovo 20 godina i u njegovoj debitantskoj trenerskoj utakmici, navijači su šutjeli sve do 60. minute utakmice, kao što su i najavili.

No, ono što se dogodilo nakon utakmice bilo je još ružnije i sasvim nepotrebno. Naime, u trenucima kada je Igor Bišćan davao izjave pred tribinom za televizijske kamere, pojedini navijači su mu počeki dobacivati. Bilo je povika da “da ostavku”, da “ostane u Zagrebu”…

Bišćanu je bilo pomalo nelagodno, ali ostao je smiren.

“Kako je krenulo činilo se da ćemo dominirati do kraja, ali utakmica se potpuno preokrenula. Na kraju se dogodilo nešto drugo. U drugom dijelu bili smo čvrsti i pametni. Na kraju moram biti zadovoljan i čestitati dečkima. Moji igrači pokazali su karakter, ozbiljnost, požrtvovnost… Do isključenja smo imali jako kvalitetan posjed lopte i dolazili smo kroz pasove u dobre pozicije, situacije. Za prvu utakmicu mislim da je dojam bio jako dobar. Ni mi ni oni nismo u bajnoj situaciji. Pobjeda nam jako puno znači za samopouzdanje. Bit ćemo svjesni s kim igramo i kako trebamo igrati. Imamo kvalitetu i možemo. Ovo je putokaz za naprijed”, rekao je Bišćan.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI