AGENT SRPSKOG NOGOMETAŠA ISMIJAO MAMIĆA: ‘Ne znam odakle Zdravku takva ideja, mogao je to reći i za Messija’

Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Mamić je najavio kako će Dinamo dogovoriti s Liverpoolom posudbu Marka Grujića, ali oglasio se njegov agent, Zoran Stojadinović, koji tvrdi kako je to sve izmišljotina.

Vijest o dolasku jednog od najtalentiranijih srpskih nogometaša u Dinamu, koju je Dinamov savjetnik, Zdravko Mamić, tako pompozno najavio, ipak je bila neistinita. Mamić je najavio kako će Dinamo dogovoriti s Liverpoolom posudbu Marka Grujića, ali oglasio se njegov agent, Zoran Stojadinović, koji tvrdi kako je to sve izmišljotina.

“Iznenađen sam, ne znam otkud Zdravku uopće ideja da spomene Grujićev dolazak u Dinamo. Mogao je tako spomenuti i Messija, pa bi se o tomu sad isto pričalo i pisalo. To je jednostavno uzaludno trošenje riječi”, rekao je Stojadinović, prenose Sportske novosti.

Potom je još jednom izričito naglasio kako od tog posla neće biti ništa. “Prvo i osnovno, Liverpool ne pušta Grujića nikamo, niti u jače lige i klubove, pa niti u Dinamo. Zimus sam imao razgovor s ljudima u klubu, pričali smo o Grujićevoj budućnosti, pitao sam ih hoće li ga poslati nekamo na posudbu ako ga već ne vide na Anfieldu. Donio sam i dvije konkretne ponude za 6-mjesečnu posudbu, od Betisa i HSV-a, ali nisu željeli niti čuti, jer Jürgen Klopp s njim u ovom trenutku ozbiljno računa za iduću sezonu. Dakle, uopće ne vidim razlog zbog čega bi on dolazio u Dinamo”, kazao je Stojadinović i za kraj poručio, “To vam je kao da ja kažem: Lovren će na posudbu u Partizan. Bubnem, i o tome pišu, a od toga ne može biti ništa”, zaključio je Stojadinović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI