A ŠTO SAD LICEMJERI? Je li Čilić sada Hercegovac ili Hrvat?

screenshot

Kome smeta hrvatska zastava tome smeta i sunce i kiša u domovini, baš kao što im smeta i Čilić

Sigurni smo da se Marin Čilić navikao na sve naše manipulacije. Ne prenosi ga direktno službena televizija države za koju nastupa. Izdržao je on i naslađivanje novinara koji su se nasadili na udicu antidopinške kontrole ATP-a, a sprdanje da on nije iz Hrvatske, nego iz susjedne Bosne i Hercegovine provario je odavno…

Niti je Čilić bio dopingiran, niti je zaslužio sve ovo što mu činimo. A onaj tko misli da je duhovito opisivati ga „kao Hercegovca, a ne Hrvata, a neki ga nazivaju i Bosancem” – zlurad je, nenaobražen i pokvaren. I tko se takvim štosevima smije nema puno pameti.

Da sad objašnjavamo što je zapravo hrvatski korpus i da se damo isprovocirati od takvih maloumnika, ne dolazi u obzir.

Marin Čilić je sa svim svojim vrlinama i manama, uspjesima i neuspjesima, jedan od najvećih hrvatskih sportaša suvremenog doba. U svijetu sporta gdje se vrti velik novac, gdje je konkurencija impresivna, gdje je medijska pozornost stravična – on se godinama snalazi. I spada u vrh tog sporta, neupitno.

A to što našim medijima, mentalno nesagrađenim pojedincima i onima kojima ova zemlja nije na srcu iovako ništa ne valja, posve je druga priča.



Nažalost, navikao je Marin kada nešto i valja da mu se onda imputira da je iz Hrvatske, a kada nešto zariba, onda je Hercegovac. Zaključak je jednostavan – kome smeta naš Hercegovac Marin, smeta mu i hrvatska zastava, a k tome smeta mu i sunce i kiša u domovini, baš kao što im smeta i Čilić!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI